| Kufu95 a întrebat:

Bună dimineața, știe cineva unde pot întâlni oameni cu orientări asexuale, aromantice ca mine? Pentru cei care sunt în aceeași situație ca mine, cum reușiți să nu vă gândiți că nu aveți nevoie de sex în viața voastră? Voi răspunde și eu despre ce s-a petrecut în viața mea, de am ajuns așa, dacă are cineva curiozitatea.

26 răspunsuri:
| cristinabab a răspuns:

Nu cred ca exista un loc in care sa intalnesti o comunitate de acest gen. Dar de ce ai vrea sa gasesti pe cineva de acest gen daca oricum eviti astfel de interactiuni?

Ce s-a intamplat de ai ajuns asa? Daca nu ai fost de la inceput asa, ma gandesc ca poti sa schimbi asta

| Kufu95 explică (pentru cristinabab):

Nu vreau să schimb absolut nimic, mi-am dat seama că oamenii sunt mai periculoși decât animalele, am două pisici și îmi este mult mai drag să stau cu ele decât cu ei, în special cei care vor se dau prieteni/prietene pentru a obține ceva de la mine. La mine nu ma există noțiunea de a avea un suflet pereche, mi se pare o minciună. Relațiile din ziua de azi nu mai rezistă, întotdeauna va fi cineva care va vrea să controleze totul fără a mai înțelege nevoile ceilulalt și imediat se va un " înlocuitor".

| Kufu95 explică (pentru cristinabab):

Vreau să întâlnesc persoane ca mine, adică să nu aibe dorințe din a face sex cu mine, dacă mă întâlnesc pentru că o consider o activitate plictisitoare, accesibilă oricui în orice moment. Știu că va fi lume care mă va contrazice în privința asta, dar nu îți trebuie super puteri ca să faci așa ceva. Mie unul, mi se pare alte lucruri mult mai interesante decât ceva atât de banal.

| Robert2526 a răspuns:

Ce ai patit atat de rau de ai ajuns la concluzia ca mai bine nu te mai indragostesti si nu mai faci sex niciodata? Da, eu te pot intelege ca lumea este asa cum e, totul pe interes si astfel de lucruri dar nu poti si nu trebuie sa schimbi lumea, asa e ea si e bine cum e probabil. Tuturor ne este greu dar trebuie doar sa gasim persoana potrivita. Nu putem sa traim singuri oricat de mult ne-am dori. Stiu ca e greu, oamenii te abordeaza in general foarte superficial si fara sa se gandeasca la ce simti tu sau cine esti tu cu adevarat. Crezi ca nu toti trecem prin asta? Eu sunt destul de impacat cu mine dar tot ma deranjeaza astfel de lucruri... Sunt abordat de fete/femei destul de des dar niciuna nu ar da doi bani pe ce simt eu cu adevarat, crezi ca e usor? nu e.pentru nimeni nu este.

cat despre a gasi oameni ca tine, cu siguranta poti sa ii gasesti si aici pe site, am mai vazut astfel de intrebari

| Kufu95 explică (pentru Robert2526):

Eu nu mai încredere în oameni și cum am mai dat răspuns cuiva, eu am două pisici și mă simt mult mai bine cu ele. Da, și partea cu superficialitatea m-a făcut să mă ajung și aici, lumea te judecă fără să te cunoască așa că am hotărât să nu mai îmi pese și să îmi trăiesc viață fără a avea relații sexuale sau romantice, efectiv eu nu mai simt atracție pentru niciun gen, deci dacă tu crezi că este vorba despre femei, în principal, nu este adevărat. La un moment mă gândeam dacă nu cumva sunt atras de băieți, dar nici cu ei nu mă simt bine.

| RAY a răspuns:

Adica nu simti atractie sexuala cand vezi o fata frumoasa?

| Kufu95 explică (pentru RAY):

Nu mai simt pentru nimeni, nu doar pentru femei. Atât de tare m-au dezamăgit oamenii, încât eu nu mai vreau să am relație sau să trăiesc ceva romantic. Tot ce leg cu oamenii este doar o prietenie și atât oricine vrea ceva mai mult cu mine, mă îndepărtează din cauza lucrurilor din trecut pentru că nu mai vreau să fiu dezamăgit. Alt aspect ar faptul că eu nu mai pot trăi având pe cineva în casă, deoarece vor apărea tot timpul discuții și că unul vrea să îl controleze pe celălalt.

| Kufu95 explică (pentru Kufu95):

Și că nu mai îmi place să îmi împart spațiul personal cu nimeni, ci să știu unde am pus fiecare lucru în parte, nu să umble cineva la ele.

| RAY a răspuns (pentru Kufu95):

Trebuie sa accepti realitatea, sa fii realist, si eu am fost idealist si aveam asteaptari de la alti, eu greseam nu ei, nici noi nu suntem ceea ce ne am dori alti sa fie

| RAY a răspuns (pentru Kufu95):

Iti recomand sa vizitezi bibloteci, librari, teatre, grupuri pe internet cu gandire apropiata fata de a ta

Da, așa e nu suntem ce vor alții, sunt de acord cu asta, eu am fost cât de decent am putut fi, și uite că problema nu a fost la mine ci la alte persoane, unele au plecat pentru că sunt prea liniștit, deci de aici se vede clar unde a fost chestia. Ele au avut niște așteptări astrononomice de la mine și uite așa ușor, ușor mi-am dat seama că nu o relație este ce îmi trebuie mie.

Degeaba merg, nu mai simt că trebuie să am relație sau orice legat de sex, mi se pare banal, maxim o prietenie, dar de acolo eu mă îndepărtez de orice persoană dacă vrea ceva mai mult, nu mai comentez ce am pățit ultima dată, că cu greu am scăpat.

| Robert2526 a răspuns (pentru Kufu95):

Daca tu te simti bine doar cu pisicile, ok nu pot sa comentez eu, ca tu stii mai bine. Dar oamenii chiar nu sunt facuti sa stea singuri asa. Esti tanar si in putere eu zic sa mai dai o sansa vietii ca sa zic asa...cine stie ce iese bun

| Kufu95 explică (pentru Robert2526):

Nee, mai bine rămân cu pisicile că măcar ele sunt animale și nu înțeleg, dar oamenii nu țin cont de ce spun eu, fac doar cum vor ei și nici nu mai îmi place să îmi împart spațiul personal cu nimeni.

| Violleta2022 a răspuns:

Peste tot!

| Kufu95 explică (pentru Violleta2022):

Unde? Că lumea râde de mine că nu vreau să am o relație, cred că din cauză la ce lucruri urâte se promovează peste tot.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Kufu95):

Prieteni iti poti face peste tot: la scoala, la sala, la cumparaturi, la bar, la cinema, prin parc samd.
Vrei o relatie asexuata, deci simple amicitii, fara sex si asta gasesti la toate varstele, peste tot.

| Kufu95 explică (pentru Violleta2022):

Mă gândeam dacă există și grupuri online de așa ceva.

| FreddieM a răspuns:

Toti ajung asa după ce se satura de fofoloanca, unii mai încerca și același sex, alții o lasă mai moale, alții nu au avut niciodată parte. Tu în care categorie te încadrezi?
Cheers

| Kufu95 explică (pentru FreddieM):

Eu sunt asexual, nu mai vreau să fac sex sau să am relații amoroase cu oamenii, fie bărbați sau femei, Dl Freedie Mercury de la Queen.

| ALM2000RO a răspuns:

Salutare!
Și eu sunt bărbat AroAce, ți-am citit toate comentariile dar nu le-am putut vota pe toate că nu se pot mai mult de 5 pe zi.
Sunt chiar tare curios ce s-a petrecut în viața ta, fiindcă suntem la fel din aceste puncte de vedere și sunt curios să ne cunoaștem mai bine.
Aștept mesaj privat. Sunt încântat că am dat de o altă persoană AroAce aici, chiar suntem o mare raritate și dăm greu de tot unii de alții chiar și pe net, nu mai zic de viața reală!

| ALM2000RO a răspuns:

Îți voi răspunde în privat la a doua întrebare dacă tot vom conversa big grin

| Kufu95 explică (pentru ALM2000RO):

Ok, aștept mesajul.

| Kufu95 explică (pentru ALM2000RO):

Salut, chiar mi-ar face plăcere să vorbim.

| ania a răspuns:

Poti cauta pe net biserici crestine care au grupe de casa, cu familii stabile, care isi vad de familia lor, nu au așteptări romantice sau sexuale, poti avea parte doar de prietenie spirituala.

| Kufu95 explică (pentru ania):

În trecut, am întâlnit nişte preoți şi cam toți erau foarte homofobi, în sensul că dacă un băiat este homosexual, el nu este cu Dumezeu, o gândire absolut ilogică. De aceea eu nici în bisercă nu mai am încredere pe deplină.