Nu!
Mi-am dat seama dupa al doilea contact sexual neprot.cand am intrat accidental pe un site...
De asta am spus ca era prea tarziu.
Si altele au fost intrebarile mele si ma asteptam la un altfel de raspuns.
Dar se pare ca unii nu tin cont de intrebari, ci continua sa puna sare pe rana.
Multam fain'
Eu nu sunt aici pentru a pune sare pe rana, doar ca ti-am atras atentia.
Referitor la intrebare, daca ar fi cazul sa fi ramas insarcinata poate fi si de acum 12 zile, pentru nici atunci nu ai stiut de lichidul preejaculator. Fa un test maine dimineata si o sa te convingi.
Test.
Si daca e sa nu, invata ceva din toata treaba asta.
Si daca e sa da, o saaa aveeem un neepooteeel!
E concludent testul?
A trecut putin timp.
si clar am invatat MULTE din greseala asta, mai ales dupa cateva nopti albe
Habar n-am! Intreaba la farmacie cand il cumperi...
Apropos, poate ca toate acele "simptome" sunt din cauza ca iti faci prea multe griji si te gandesti numai la asta...
Nu mai sta pe ganduri si ia un test de sarcina si fa-l. Nu te costa mult sau mergi la medic si fa niste analize la sange.
Dar e concludent testul?
Nu a trecut mult timp si de asta zic.
Testul de sarcina se face dupa 7 zile de la actul sexual. Uite aici mai multe detalii http://www.sfatulmedicului.ro/......rcina_1326
Mda.
iti doresc si tie o astfel de sustinere, daca la un moment ti se va ivi o sarcina nedorita!
Se pare ca unii vorbesc ca sa nu taca.
Scuze am vrut sa fac o gluma, oricum exista teste de sarcina si in cel mai rau caz avortul
Nu e nimic.Imi cer si eu scuze...sunt stresata si reactionez ca atare.
Da, asa e!
Daca sigur ai ramas gravida, poti sa il avortezi dupa o luna de la actul sexual, un avort costa 5 milioane, si nu e nimic rau in asta, milioane de femei fac asta.
Da,dar sunt minora si greu gasesc pe cineva care-si 'risca pielea'.
Parintilor nu vreau sa le spun.I-as dezamagi prea tare..de altfel, si pe 'mine' m-am dezamagit.
As merge doar cu prietenul meu, care e major, dar nu stiu daca m-ar lua cineva.
Imi pare rau pentru tine, cel mai bine le-ai spune parintilor deoarece ei te ajuta mereu cand ti-e greu.
Nu vreau sa fiu rautacios, ca na, situatia e cam nasoala.
Intreabarea e: cum de nu stiai de lichidul "magic" inainte de cel "final"? Chestia asta se face in scoli, chiar in clasa a X-a.
Tocmai ce am terminat a 10-a si am trecut intr-a 11-a.
NU am facut NIMIC legat de sex! Nimic...
nu am avut de unde sa stiu.Ma mir cum de am putut intra asa 'accidental' pe acel site, in care se vorbea despre lichidul respectiv.
Nu vine nimeni sa explice, iti dai seama ca daca vien cineva sa explice, pe majoritatea ii amuza si tot asa. Stiu ca am trecut si eu prin a 10-a si la biologie la sis. repod. era scrisa chestia asta. Poate depinde si de scoala, de ce se preda pana la urma.
Intre timp, pastreaza-ti calmul cat mai mult posibil(incearca, stiu ca e greu), pentru ca fie ca te agiti sau nu, urmarile o sa fie aceleasi. Dar macar asa sa nu iti mai faci rau singura. Plus ca din agitatia asta nu o sa mai intelegi daca e sau nu e.
Multumesc!
O sa incerc sa ma calmez..chiar daca mi-e foarte dificil
hannah00 întreabă: