Poti fi sigura ca nu cultura sau frumusetea respectivelor fete le-a hotarat alegerea facuta, ci cu totul alte considerente au stat la baza alegeri facute. O fata frumoasa si desteapta dar cu personalitate este parasita de obicei pentru sex si posibilitatea de a fi manipulate.
Daa ei au fost cei care te-au parasit, evident ei isi doresc altceva decat ceea ce le-ai oferit tu. Explicatii ar putea fi multe. Poate voiau una pe care sa o domine cum voiau ei si cu tine nu le mergea. Am avut o colega in timpul liceului care, judecata la rece, avea toate calitatile si arata si foarte bine, dar personalitatea ei nu placea nimanui si nu a avut prieten tot liceul. Poate pur si simplu voiau sex si tu nu il ofereai. Nu putem sti. Chiar as putea pierde toat ziua imaginand scenarii.
Nu spui ce varsta ai si nici nimic despre caracterul tau, chiar si autoaprecierea.
Daca esti sub 15 ani si fostii prieteni la fel atunci este normal, sunteti la varsta cand sentimentele nu sunt constante.
Hm! La 20 de ani e mai complicat daca se intampla asta... Mai e o posibilitate si te intreb fiindca am trecut si eu prin asta, dar cu fetele. Nu cumva ei din start erau inferiori tie, ca pregatire scolara si intelect? Sau poate e dur spus inferiori, pur si simplu aveati interese diferite, gandire diferita, proveniti din medii sociale diferite? Lasa partea cu frumusetea, asta e ceva subiectiv. Mie imi plac fetele cu forme, altora nu. Vreau sa spun ca fostii aveau poate preferinte diferite referitoare la fizic si au stat cu tine din alte motive.
Da. Erau inferiori ca si intelect, desi este un termen dur.
Degeaba ești isteață si frumoasa daca nu "o" dai sau nu știi ce sa faci cu "ea".
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: