| LittleRose a întrebat:

Buna dimineata, TPU! Am o mica nelamurire. In momentul incheierii fiecarei relatii pe care am avut-o, la un anumit interval de timp, respectivii au inceput o noua relatie, dar cu femei mult inferioare mie. Nu vreau sa fiu acuzata de narcisism, dar am trasaturi destul de frumoase si o minte destul de agera! Elemente care nu s-au regasit la cele cu care fostii mei au inceput o noua relatie! Intrebarea mea e, de ce am fost parasita pentru o persoana cu mai putine calitati?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Poti fi sigura ca nu cultura sau frumusetea respectivelor fete le-a hotarat alegerea facuta, ci cu totul alte considerente au stat la baza alegeri facute. O fata frumoasa si desteapta dar cu personalitate este parasita de obicei pentru sex si posibilitatea de a fi manipulate.

7 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Daa ei au fost cei care te-au parasit, evident ei isi doresc altceva decat ceea ce le-ai oferit tu. Explicatii ar putea fi multe. Poate voiau una pe care sa o domine cum voiau ei si cu tine nu le mergea. Am avut o colega in timpul liceului care, judecata la rece, avea toate calitatile si arata si foarte bine, dar personalitatea ei nu placea nimanui si nu a avut prieten tot liceul. Poate pur si simplu voiau sex si tu nu il ofereai. Nu putem sti. Chiar as putea pierde toat ziua imaginand scenarii.

| neutrino a răspuns:

Pentru ca acele persoane sunt mai usor de cucerit ( citeste pacalit).

| Quassaar a răspuns:

Degeaba ești isteață si frumoasa daca nu "o" dai sau nu știi ce sa faci cu "ea". big grin laughing

| pufulescu a răspuns:

Nu spui ce varsta ai si nici nimic despre caracterul tau, chiar si autoaprecierea.
Daca esti sub 15 ani si fostii prieteni la fel atunci este normal, sunteti la varsta cand sentimentele nu sunt constante.

| LittleRose explică (pentru pufulescu):

20 de ani, fostii 20+.

| pufulescu a răspuns:

Hm! La 20 de ani e mai complicat daca se intampla asta... Mai e o posibilitate si te intreb fiindca am trecut si eu prin asta, dar cu fetele. Nu cumva ei din start erau inferiori tie, ca pregatire scolara si intelect? Sau poate e dur spus inferiori, pur si simplu aveati interese diferite, gandire diferita, proveniti din medii sociale diferite? Lasa partea cu frumusetea, asta e ceva subiectiv. Mie imi plac fetele cu forme, altora nu. Vreau sa spun ca fostii aveau poate preferinte diferite referitoare la fizic si au stat cu tine din alte motive.

| LittleRose explică (pentru pufulescu):

Da. Erau inferiori ca si intelect, desi este un termen dur.