| mastadont a întrebat:

Bună dimineața TPU. În timp ce îmi beam cafeaua am dat peste un articol care promite să schimbe total lumea în care trăim. Obiceiuri înrădăcinate de mii de ani în conștiința masculilor par acum să dispară, să fie ostracizate și uitate în negurile timpului. Întrebare de baraj, subiect de dezbatere care a rupt în două internetul, dragi bărbați, spuneți-vă și voi părerea și luptați pentru drepturile voastre de masculi cu penis și testicule, masculi care au posibilitatea de a urina din picioare.
Cică tot mai mulți bărbați urinează stând jos, conform unui sondaj de YouGov, și acest lucru ar fi mai sănătos. Dragi purtători de falnicul organ numit penis, care ne permite să urinăm din picioare, ce părere aveți despre acest lucru? Voi cum urinați stând jos ca femeile sau stropind totul în jur ca masculii alfa cărora nu le pasă de nimeni și nimic? Credeți că faptul că unii bărbați urinează stând jos îi face să-și piardă din alura de mascul viril și feroce și să se transforme în femeie?
https://www.vice.com/......-ca-barbat

26 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Ăsta sună a clickbait.MARE SCHIMBARE că se pișa masculii stand jos, foarte bine, macar nu ii mai vezi pe aia cu uneltele lor monstru la pisoarerolling on the floor

| ClaRa91 a răspuns:

''masculi care au posibilitatea de a urina din picioare''
Cand m-am hotarat sa-l umilesc pe sotul meu si eu am urinat din picioare direct pe fata lui.

| mastadont explică (pentru Hyperion7):

Păi nu de-aia există pișoarul ca să ne pișăm din picioare? Eu mă gândesc serios să-mi instalez unul în baie, e mult mai util și comod decât toaleta obișnuită când vine vorba de urinat.

| mastadont explică (pentru ClaRa91):

Dar cum te-a umilit el nu ne zici? big grin că suntem tare curioși...

| Hyperion7 a răspuns (pentru mastadont):

Da,de aia exista.
De acord!

| Hyperion7 a răspuns (pentru mastadont):

Ea e zeița lui, nu ii permite umilinta clown

| ClaRa91 a răspuns (pentru mastadont):

Sigur ca spun dar nu a fost umilinta ci desconsiderare. Venea taraziu de la ''munca'' si se dadea obosit. Pleca des in ''delegatii'' si se dadea important.
Problemele lui au inceput cand mi-a dat o boala venerica si din acel moment i-am luat dreptul de a ma regula chiar si cu prezervativ. Si a tot continuat sa ma insele si a pierdut cam tot iar acum e un fel de sclav.
Cand gatesc (rar) cate o ciorba imi pupa mainile si nu stie cum sa imi multumeasca.

| dullcat a răspuns:

Stropind totul in jur ca masculii alfa? Deci tu si altii imputiti toaletele publice.Acasa nu vreau sa-mi imaginez cum miroase si prin ce iti pui sotia sa treaca.

Da, toti cei care urineaza in alta pozitie decat din picioare se transforma in unicorni trans.Ask stupid questions, get stupid answers.

| mastadont explică (pentru dullcat):

Păcat că nu ai înțeles ironia la adresa societății în care trăim și pentru care doar aparențele contează, o societate plină de superficialitate și stereotipuri cum ar fi faptul că bărbatul care urinează stând jos nu mai e bărbat. De asemenea, am încercat să critic nepăsarea multor bărbați când vine vorba despre acest aspect, e destul să mergi într-o toaletă publică de bărbați, în gară de exemplu, și o să înțelegi despre ce vorbesc.
Ba chiar sunt de acord cu ce scrie în articol, urinatul stând jos este mult mai igienic și sănătos, și nu consider că acest lucru mă feminizează.

| dullcat a răspuns (pentru mastadont):

Aa, o alta postare scrisa la misto, clickbait, ca apoi sa o dai la intors.I see.Parerea ta se vede clar din intrebare, deci nu mai pretinde ca esti politically correct in comentarii.

Citește și răspunsul lui anonim și o să înțelegi ironia, care provine din aceste prejudecăți stupide, reversul este valabil și el, femeile ne consideră niște porci fără igienă doar pentru că îndrăznim să urinăm din picioare...

Urinatul e doar o nevoie naturala si atat timp cat implica bunul simt plus decenta, nu intereseaza pe nimeni cum o faci.Continua sa fii troll.

PS: Evident ca primesti eticheta de porc fara igiena daca nu esti in stare sa nimeresti vasul toaletei si te crezi o tasnitoare pe un gazon toropit de caldura verii.Se vede ca n-ai curatat o toaleta in viata ta.

Anonim are 50+ ani, prin urmare are si alta mentalitate.

Și totuși nu e vina mea că nu reușești să înțelegi un text simplu, o întrebare relativ simplă și care este adresată unui anumit public, adică celui de gen masculin. Se pare că din toată întrebarea tu ai rămas doar cu stropitul wc-ului, faptă care nu am specificat să-mi aparțină, vorbind de stereotip în general și adresându-mă corespunzător, nu am folosit nicăieri persoana I în întrebare.
Incapacitatea de a înțelege o întrebare și de a discerne dacă îți este adresată sau nu se încadrează la analfabetism funcțional, îți recomand să mai citești din când în când, nu ți-ar strica. laughing
Și da, stropitul wc-ului este un stereotip asociat cu bărbații, iar ca și orice stereotip are grăuntele lui de adevăr, chiar sunt bărbați cărora nu le pasă de asemenea lucruri.
Iarăși, influențată de prejudecățile feminine, tu ai tras concluzia că aș ține cu bărbații care urinează din picioare, însă bărbații vor înțelege exact inversul, vezi răspunsurile anonimului de mai sus.

| mastadont explică:

Mai rău e când o folosesc pe aia de la bucătărie, laughing și da, am întâlnit astfel de specimene involuate...

| anonim567899 a răspuns (pentru mastadont):

Fiecare face cum vrea.

Dacă nu te interesează poți să treci la întrebarea următoare, însă, dacă s-au făcut și studii în domeniu, noi de ce nu ar trebui să discutăm despre acest aspect? În fond, prin sondaje și dezbateri se ajunge la soluții mai bune în orice domeniu. Dacă cineva nu s-ar fi gândit și analizat problema ștersului la fund de exemplu și nu ar fi inventat hârtia igienică probabil că și azi ne ștergeam cu pietre și frunze doar din rușinea de a discuta despre acest subiect și de a încerca să ne îmbunătățim viața.
De fapt, aici e cel mai sigur loc în care putem discuta probleme care mai de care, jenante, scârboase sau chiar ciudate, sub protecția anonimatului.
Nu știu dacă ai intrat vreo dată pe quora însă îți recomand dacă ai cunoștințe de limba engleză, acolo se discută pe orice subiect și oamenii răspund la întrebări pe subiect, indiferent de cât de jenante sau absurde ar fi acestea pentru că, în țările cu o rată mult mai mică de analfabetism funcțional și spălare pe creier prin prejudecăți religioase și societale absurde, oamenii au înțeles deja că doar prin dezbateri și discuții pot apărea idei și lucruri noi și se pot dezvolta toate aspectele vieții.

| mastadont explică:

laughing așa vorbești de parcă modul în care se pișă este pilonul care stă la baza unei relații, dacă nu te piși din picioare nu te vreau laughing ăsta da criteriu de a-ți alege partenerul de viață.
Astea sunt doar stereotipuri tâmpite care s-au propagat din bărbat în bărbat doar pentru a se simți diferiți și mai presus de ceilalți, că doar urinez din picioare nu de jos laughing parcă am fi în curtea școlii și am face concurs care urinează mai departe pentru a demonstra care e mai bărbat, când, de fapt, faptul că te așezi sau nu când urinezi nu te schimbă cu nimic nici intelectual și nici fizic, este doar o preferință.
Și totuși, tu încă nu ai răspuns la întrebare. Tu cum faci? din picioare sau așezat? Te consideri mai bărbat dacă refuzi să te așezi pe wc când urinezi?

| anonim567899 a răspuns (pentru mastadont):

Eu fac cum fac bărbații.

Sigur, e foarte corespunzator sa folosesti astfel de texte exact ca site-urile alea de stiri care mor de foame,, Întrebare de baraj, subiect de dezbatere care a rupt în două internetul, dragi bărbați, spuneți-vă și voi părerea și luptați pentru drepturile voastre de masculi cu penis și testicule, masculi care au posibilitatea de a urina din picioare. [...] Dragi purtători de falnicul organ numit penis, care ne permite să urinăm din picioare, ce părere aveți despre acest lucru? Voi cum urinați stând jos ca femeile sau stropind totul în jur ca masculii alfa cărora nu le pasă de nimeni și nimic? Credeți că faptul că unii bărbați urinează stând jos îi face să-și piardă din alura de mascul viril și feroce și să se transforme în femeie?''

In locul tau m-as uita in oglinda, poate vezi pe acolo analfabeti functionali. Fapul ca te-ai atacat confirma ca da, faci parte din cei care nu stiu sa foloseasca o toaleta.Ai utilizat si persoana I plural in intrebare, iar din punctul meu de vedere rezulta destul de clar de care parte esti, din formulare.

Nu este nicio prejudecata cu originea in religie.Reciteste, poate nu ai vazut unde am scris mai sus : Urinatul e doar o nevoie naturala si atat timp cat implica bunul simt plus decenta, nu intereseaza pe nimeni cum o faci.

Cand pui intrebari penibile sexiste, da, voi interveni, indiferent de sexul meu, pentru ca urinatul nu tine cont de acest aspect si tu, ca multi altii de pe aici, cautati nod in papura doar pentru amuzament si reactii.Maine intrebi si despre defecare? Te anunt eu de pe acum ca exista studii care spun ca toaletele conventionale nu ajuta acest proces, ci il ingreuneaza si duc la posibile probleme de sanatate.Aici cum mai ai de gand sa denigrezi unul din cele doua sexe?
Stai linistit, am de mult cont pe Quora si acolo lumea e mai serioasa, fiind o placere sa discuti despre orice.

Postarea asta se putea rezuma la : Bună dimineața. Am dat peste un articol care spune ca cică tot mai mulți bărbați urinează stând jos, conform unui sondaj de YouGov, și acest lucru ar fi mai sănătos.Voi cum preferați sa faceți această nevoie zilnică? - Simplu, fara sexisme subtile, scurt si la obiect, fara a influenta opinia cititorului.Dar nu, tu te crezi geamanul lui Verginica.Carry on.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Eu urinez așa: mă pun cu picioarele pe colac și tintesc în apa wc-ului

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Dar când urinezi stand jos nu va dernjeaza ca penisul atinge colacul wc-ului?

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru ClaRa91):

Feneie adevarata care știe ce vrea, vrea sa îl transforme pe bărbat în SCLAVUL SOTIEI umilind-ul

Iarăși, ce scriu eu și ce înțelegi tu, rămâi în bula ta plină de sexisme, pe care eu le numesc stereotipuri. Dacă mă simțeam atacat atunci mă apăram, dar eu nu am făcut decât să menționez un defect de logică și înțelegere a textului de care dai dovadă, utilizarea și semnificația pronumelor personale și a desinențelor respective se învață prin gimnaziu cred, poate ar trebui să revezi materia. Vreau să te anunț cu părere de rău că persoana folosită în întrebare este a II-a plural și nu a I-a, stai jos că ai 3 pe ziua de astăzi și te aștept la corigență. laughing
Desigur, putem interpreta cum vrem folosirea oricărei persoane, dar asta nu denotă decât o înțelegere deficitară a limbii române, pentru că gramatica este aceiași indiferent de ce ne imaginăm că scrie acolo. Dacă chiar nu-ți place modul mai brutal și caustic în care pun întrebările să știi că există un buton care se numește ignoră utilizator, te rog să-l apeși pentru a nu mai fi nevoită să vorbești despre niște lucruri firești și normale, Nu te obligă nimeni să-ți cobori nasul de acolo sus pentru a lua parte la frământările plebei, nas care totuși se coboară mult mai jos pentru a încerca să atace direct la persoană în loc să prezinte niște argumente pertinente, dar stai, era să uit dumnezeule! Acest subiect e prea neimportant pentru marile doamne din elita mondială și nu merită un răspuns civilizat și la obiect.
Ah, încă un detaliu nesemnificativ, un trol prin definiție înseamnă o persoană care aduce injurii sau postează într-un mod agravant, folosindu-se de atacarea persoanei pentru a incita la un răspuns cât mai drastic și cauzator de conflicte. Felicitări, datorită răspunsului tău prin care mă ataci, după cum susții tu, îți urez bun venit printre troli.

| ClaRa91 a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Nu vrea ci chiar il transforma in sclav pentru ca s-a crezut smecher.

Deci tu compui un text care se vrea interesant si in fond doar ataca oamenii care urineaza intr-un fel, adica barbatii, despre care, vezi dom'le, spui mai mult sau mai putin subtil ca daca se aseaza pe vasul de toaleta sunt efeminizati (reciteste comparatiile/asocierile facute), apoi in comentarii faci pe victima si spui ca nu, tu nu sustii asa ceva, dar zici de mine ca sunt troll? Mai zici si ca tu le consideri stereotipuri, nu sexisme.

Iti recomand sa mai citesti, wikipedia sau alte siteuri care explica sunt gratis pentru toata lumea :

Sexismul este prejudecată sau discriminare bazată pe sex sau gen. Sexismul poate afecta pe oricine, dar afectează în primul rând femeile și fetele. A fost legată de roluri de gen și stereotipuri și poate include credința că un sex sau gen este intrinsec superior altuia.

Un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. De asemenea, un troll poate fi definit precum o persoană care eronează anumite informații pe care le face credibile cu scopul de a fi amuzante.

Troll-ul se folosește de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot genera și pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se folosește de subiecte specifice comunității în care dorește să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci când întâmpină rezistență, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresa unei singure persoane ci audienței, într-o speranță de instigare a acesteia în ajutorul său. De aceea el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele și le va modela cât mai tendențios prezentând această "dezvăluire" publicului larg cu scopul de a defăima. - Wikipedia (Engleză).

Hai, poveste-mi acum mai multe despre cum acest text al tau nu se potriveste deloc descrierii de mai sus :,,[...]articol care promite să schimbe total lumea în care trăim. Obiceiuri înrădăcinate de mii de ani în conștiința masculilor par acum să dispară, să fie ostracizate și uitate în negurile timpului. Întrebare de baraj, subiect de dezbatere care a rupt în două internetul, dragi bărbați, spuneți-vă și voi părerea și luptați pentru drepturile voastre de masculi cu penis și testicule, masculi care au posibilitatea de a urina din picioare.''

Doamne din elita mondiala? Ce tot indrugi acolo? Esti fan filme conspirationiste? As vrea eu ca butonul ignora utilizator sa faca astfel incat sa nu iti mai apara deloc intrebarile acelui user.Din nefericire, nu asa functioneaza.

Ne dam note? Ok.
,, putem interpreta cum vrem folosirea oricărei persoane, dar asta nu denotă decât o înțelegere deficitară a limbii române, pentru că gramatica este aceiași indiferent de ce ne imaginăm că scrie acolo.''

Stai jos, ai si tu nota 3 pentru lipsa crasa de viziune si ignoranta in ce priveste interpretarea eronata a textului (cel propriu, in cazul de fata), chestie care se invata, daca nu ma insel, incepand cu clasa a IV-a sau a V-a, ca pana la bac sa fii in stare sa comentezi in scris, indeosebi cu accentul pe utilizarea unei anumite persoane pentru a conferi diverse valori si semnificatii textului.

Cum spuneam, uita-te in oglinda si reciteste ce ai scris.In 2023 e absurd sa ai prejudecati despre personalitatea sau orientarea cuiva bazandu-te pe haine, freza, machiaj, felul de a manca, preferinta de a face numarul 1 sau 2 la toaleta, modul de a vorbi, de a mangaia un catel si alte cele care mai de care mai irelevante. Apoi, ai folosit si persoana I in intrebare, dar na, asa e cand te ia valul spiritului de trolling.Acestea fiind spuse, eu ma retrag din aceasta discutie a naibii de utila pentru dinamicile societatii.

Întrebări similare