E de admirat ca muncesti si esti stabil. Dar poate vor mai mult de la fata lor decat sa munceasca si sa fie stabilă. Ma refer, desigur, la studii superioare, si se gandesc ca un prieten ar deconcentra-o de la cel mai important tel. Asa ca, daca ai iubi-o asa cum sustii, tocmai tu ar trebui sa ii zici sa isi vada de scoala, sa isi faca o cariera si un viitor. Asta inseamna iubire, nu ca vrei doar sa stai cu ea. Stai cu ea si ce? Intelegi?
Da,am înțeles, Ai dreptate.Dar asta am zis si eu..eu muncesc si fac facultatea it din Cluj..am apartamentul meu..si o ajut la teme..la învățat, Si le zice alor ei..ca o ajut si de cand o ajut..notele ii cresc..si tot ni vor sa accepte..stiu si părinții ei ca sunt băiat cuminte si serios..Nu beau, nu fumez, nu ma vezi prin toate cluburile beat..sunt un băiat normal..ma distrez si eu.Dar fara alcool si tigari..ar trebui sa inteleaga ca ii vreau binele ficei lor..si ca o ajut sa ajunga cineva in viață.Dar nu vor nicidecum..sunt disperat. o iubesc atat de mult.
Doar cu timpul o sa ii convingi pe parintii ei ca esti un baiat muncitor si la locul lui.
Cel mai bun sfat: dă-i papuci, la o adică dacă ai planuri de viitor cu ea uită ai ei sunt retarzi posesivi, și aia va rămâne singură până îi dă ta-so voie să se ftă.