| Te besk a întrebat:

Buna dimineata! Trebuie sa va zic ca sunt nespus de fericita.Ieri seara o prietena de-a mea i-a tremis o poza acelui baiat de care imi place mie.Azi dimineata cand m-am trezit am primit un telefon de la prietena mea ca acel baiat i-a zis aceste cuvinte "O STIU PE FATA ASTA ESTE DRAGUTZA". Voi ce credeti ma iubeste? Tin cont ca acum pe la ora 17:26 am vorbit cu el si era foatr inteligent si era atent la vorbel mele vorbea foarte frumoas cu mine. Voi ce credeti? Apropo altadata l-am cautat pe al id-u de mass si nu aveam poza cu mine si nu ii ziceam cine sunt, iar acum i-am zis si vorbea foarte frumos...etc.Voi ce credeti ma iubeste? Sau vrea ceva de la mine?

12 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Daca tie iti place de el, asta nu inseamna ca el te iubeste laughing). Te stie din vedere, dar sunt sigura ca nu te iubeste.Cum poti gandi asalaughing)

Poate simte o atractie fata de tinehappy. Cucereste`l si cu timpul poate ca va ajunge la iubire.Paste fericit:*&

| Ea12345 a răspuns:

Cum sa te iubeasca? Iubirea vine dupa drum luuung.Acum poate fi doar atractie, poate doar te place.

| Rozasinimicmaimult a răspuns:

Nu trebuie sa pari disperata dupa el. pentru ca asa o sa te ia de fraiera. sincer am patit. o dar doar pentru ca a spus acele cuvinte nu inseamna ca "te iubeste" te considera draguta si asta e ceva important. nu trebuie sa ii arati cat de mult te atrage. fi cat mai ponderata si cat se poate normala. nu te agitaeste doar un simplu baiat- am avut si eu aceeasi impresie despre un baiat si crede-ma ca exact attunci cand iti este viata mai roz o sa pici de fraiera. hai ca esti fata desteapta. o sa te descurci MULT SUCCES!

| zanesiprintese a răspuns:

Te iubeste... poate te-ar cam iubi, aia dalaughing. Poate ii place de tine, dar sa te iubeasca, e cale lungahappy

| ● Ďعw a răspuns:

Pai cunoastel mai bine si o sa-ti dai seama atunci:psi daca si tie ti se pare dragut si crezi ca poti sal iubesti e bine.:p

| ● Ďعw a răspuns:

Si app daca te place mai e ceva pana la iubirewinkingsi nu te increde de prima data in cuvintele cuiva ca s-ar putea sa te raneask.parerea mea

| musique_1043 a răspuns:

. Pai cred ca te-a remarcat dar i-a fost frica sa-si arate sentimentele.ar trebui sa-l intrebi sincer c crede ca s nu mai ai indoieli.love struck

| ForeignO a răspuns:

Mm thinking

Este un inceput. Trebuie sa vorbesti mai mult cu el, Discutati jucati-va si o sa vedeti ca se va infiripa cevabatting eyelashes

| Nicole29 a răspuns:

Eate prea repede pentru iubire, nici macar nu te cunoaste bine. nu stie ce-ti place, nu sti ce-i place. NU sti ce defecte are, si tot asa. Poate dupa ce-l vei cunoaste mai bine vei fi dezamagita.
Sentimentul iubire inseamna mult

| toffy a răspuns:

De iubit in a nu te iubeste este cale lunga pana a iubi pe cineva dar de placut poate te placewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cred ca exista o atractie cel putin intre voi-dar pana la iubire mai e multhappy

| oa_2847 a răspuns:

Cati ani ai?hee hee
de la a place pana la iubit e drum lung. Poate ca te place dar trebuie sa mai vb, sa te bagi in seama cu el.