| sorinsorinshiatat a întrebat:

Buna din nou imi cer scuze daca va deranjez iar, cu intrebarile mele, dar nu am cu cine sa ma sfatuiesc.Va rog cititi prima intrebare sa nu va incurc cu povestea mea lunga. Andrei fostul meu prieten care mi-a molestat iubita a venit la liceu la prietena mea si i-a zisectoare si dirigintei ei ca este insarcinata si asa au aflat si colegii ei pentru ca a venit si a zis in gura mare de fata cu colegii ei.Iar acum directoarea vrea sa o exmatriculeze fiind clasa a 11 a nu mai e invatamant obligatoriu.Ar putea sa o exmatriculeze pe acest motiv? Nu va spun cum se poarta colegii prietenei mele cu ea si ii zic ca e c...ă ca la 17 ani e insarcinata si va dati seama ca acum nu ii arde ei sa dea explicatii si asa de ex profesorul ei de engleza care o credea o fata cuminte se uita foarte urat la ea si inca cativa profesori.imi imaginez cum se simte cand aude toate astea mereu vine plangand de la liceu. Oddd nu stiu ce sa ma mai fac cu situatia asta sunt cam depasit de toate astea. am un sentiment ca vor mai urma si alte probleme dupa cum se prezinta situatia.Ps dau funda celui mai bun si complet raspuns.va jigniri va rog multesc anticipat

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| sorinsorinshiatat explică (pentru Buy_Sellers_1974):

Da profesorul de engleza bate apropoul subtil zice "fetelor aveti grija cu cine va inhaitati" "si daca acuzi pe cineva de viol inseamna ca ai fost de acord ti-ai dat consimtamantul" "dati-va trupul doar viitorului sot si lasati bebelusii si ramasul gravie in liceu" i se uita la ea cand zice asta si asta se intampla in fiecare miercuri, joi, vineri cand ii zice doamna cu copilul in burta/insarcinata te ascult de cand a aflat o asculta in fiecare ora si ii da numai 2, 3

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Offff de ce nu anuntati politia? Eu una daca as fi violata nu as putea pastra copilul acelui animal! Sa fie pacatul meu...

| sorinsorinshiatat explică:

Dar ar putea sa o exmatriculeze?, si ce sa faca in legatura cu profesorul se engl ca iti dai seama ca nu se poate apara singura sunt atatia impotriva ei. colegii ei care inainte se intelegeau atat de bine cu toti acum nu o mai suporta pe prietena mea si spun la oricine ii vede ca e gravida si au aflat cei de la fosta ei clasa clasa acum toti o trag de limba sa afle

| ridhimagupta a răspuns (pentru sorinsorinshiatat):

Si eu era sa patesc ce a patit prietena ta di tot 17 ani am, asa ca stiu prince stari trece acum prietena ta, la mine in liceu sunt vreo 4 fete de clasa a 11 insarcinate si nu le mai exmatriculeaza nimeni, fiecare liceu cu regulile lui