| ionuttemeri a întrebat:

Buna din nou TPU inca nu m-am lamurit cu o intrebare de ce fetelor le place doar baieti generosi cei cu bani si masini tari adica ele iubesc bani lor sau pe ei?

14 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Poate ca intr-un fel ai putea avea dreptate, dar ce sa faca o fata cu un sarantoc, care nu stie nici sa se exprime binisor in scris?

| narog93 a răspuns:

Sunt fete care nu se uita la starea financiara, dar despre "specimenele" de care zici tu sunt prea lenese ca sa lucre si mai bine pune "savarina" la bataie chiar daca baiatul respectiv arata ca proaspat scos din cimitir, dar asta ii, ca doar le place sa li se puna eticheta.

| lo a răspuns:

Sa nu generalizam, sunt si cupluri care un depind de portofelul barbatului.
Revenind la ce te intereseaza pe tine; sunt fete care se indragostesc de baieti care au o situatie económica buna ele fiind sau un bogate, fiind sau un frumoase, suple, etc.
Si sunt si femei care sunt doar pe interés care se pot sau un indragosti de barbatul respectiv.Aceste femei opteaza pentru aceasta solutie deoare ii place viata usoara sau dupa multe deceptii/esecuri in dragoste, in cariera, dupa multe usi inchise ori dupa o copilarie marcata de saracie, ca o ultima speranta recurg la acest gest putin etic.Repet,ele pot sau un sa iubeasca acesti barbati cu situatie, depinde de la caz la caz, de la femeie la femeie; nimeni un stie ce este in mintea si in inima nimanui!

| ionuttemeri explică (pentru neutrino):

Pai cum ce sa face bai baiatule(fetito) ce ai fi sa o yubeasca cu adevarat frate nu sa-si bata joc. vaisamar de stinta ta

| Auslesse a răspuns:

Fetelor le plac baietii care stiu sa vorbeasca!

| ionuttemeri explică (pentru Auslesse):

Pai si ce ma? ca doar toti stim sa vorbim

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai alea naive au acest caracter, ala cu bani o considera un trofeu nu o prietena

| mgtow a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa inventam un dispozitiv pentru toata lumea in afara de cei care miros si ne fac de ras prin lume si sa puna pe cap sant om serios/neserios cu tot trecutul si intentiile de viitor asa cum vezi actiunile prin NY. fiecare ar stie ce e mai bun pentru el/ea.

| Alcyon a răspuns:

Pentru ca baietii cu bani, inspira putere. E ceva instinctiv. Chiar si la animale... Masculul care-i mai puternic, isi face harem. Ala mai amarat, se multumeste cu ce prinde.

| AlinaBuc a răspuns:

Eu nu inteleg de ce generalizezi. urasc asta. mai sunt si femei care cauta iubire. eu cand mi-am cunoscut actualul iubit statea in camin studentesc si merge cu ratb-ul. si l-am placut asa. acum s-a ridicat singurel si nu pot decat sa-l admir pentru asta. iar cand iesim in oras nu-mi place sa fiu vaca si sa-l pun numai pe el sa plateasca. desii nu e de acord de multe ori imi platesc consumatia. sincera sa fiu acum nu mi-ar place un tip care nu-si permite sa ma scoata la un suc asta inseamna ca e delasator si nu se poate descurca in viata.

| Auslesse a răspuns (pentru ionuttemeri):

Nu te-ai prins deloc de idee!

Ba din potriva m-am lamurit

| Auslesse a răspuns (pentru ionuttemeri):

Nu,nu..deloc! nu ai inteles ce am vrut sa zic eu..lasa,e mai bine asa!

Ba da am inteles oricum nu mai conteaza las-o balta.