Hey Dwayne! Mai bine ca v-ati despartit.
Este geloasa peste limite,se vede clar.
Nu cred ca vrea sa va impacati,doar vrea sa faca si ea conversatie si sa te faca sa te simti oarecum rau.
Nu vezi,te urmareste ea acum! Este cu ochii pe tine mereu,ca sa vezi caror fete le dai like-uri. Sincer,nu ai vrea sa ai pe cineva ca ea pe cap. Pe ce ca tie iti pasa de ea si toate cele, tu voiai sa ai grija de ea, si ea uite ce face!
De ce a crezut c-o urmaresti? Simplu, pentru ca ea facea acelasi lucru cu oamenii din jurul ei si inca o face si nu ii place sa fie tratata asa cum trateaza si ea pe altii.
Da, mai nou esti gelos daca faci asta. Este si vina telefoanelor si a site-urilor de socializare. In ziua de azi iti suna telefonul cand esti cine stie unde...il vede iubita si vede ca scrie cine stie ce "Alice/Ana, Maria" etc. si zice "Gata, ne despartim... ce esti!" fara sa mai ai drept de aparare, in timp ce respectiva mai mult ca sigur era doar o colega sau chiar verisoara ta.Asa sunt unele fete,doar unele,poate ca data viitoare o sa gasesti pe cineva care sa nu se mai comporte asa.
In cazul de fata ea este geloasa, nu tu, doar ca ea este orbita de acest sentiment ca sa vada clar.
Mai bine nu va impacati, gaseste pe cineva mai serios, care sa tina la tine si sa nu te acuze de asa ceva la prima impresie gresita.
Bafta! Este doar parerea mea!
-Blytz-
Așa sunt cele mai multe fete și nu trebuie să te încurci cu ele. O suni să vezi ce face, unde este și cu cine este, iar ea spune că ești prea gelos sau prea obsedat. Dar, dacă nu o suni deloc spune că nu ții la ea și nu te interesează absolut nimic.
Aveam colege pe care iubiții lor le suna la școală să vadă dacă sunt bine și ele de nervi le trânteau tot feluri de înjurături că cică nu este treaba lor. Dar, când nu erau sunate, tot ele făceau pe victimile că nu le iubesc și că le înșeală cu altele.
Nu îți dovedește că este geloasă, îți dovedește câtă prostie poate exista la ea. Dacă te-ai despărțit de ea sau ea de tine, gata. Chiar dacă v-ați despărțit, tu nu trebuie să apreciezi pozele altor fete și nu trebuie să te uiți la ele, trebuie să stai sub papucul ei.
Nu o băga în seamă și caută pe cineva ca și tine.
Si tu ar fi trebuit sa-i dai un raspuns:"pacat...pentru prietenul ei, nu pentru mine" sau raspunsuri de genul:"Doamne, cat de geloasa poti fi!imi perturbi spiritul creator cu gelozia ta...te rog nu mai fi asa, nu mai suport"
În mentalitatea ei, eu sunt gelos pentru că îmi păsa de ea. Tu de ce zici asta?
Îţi mulţumesc de sfaturi, o să le ţin minte, dar am găsit un răspuns mai bun un pic, şi i-am acordat funda.
Pai daca iti pasa de ea inseamna ca totusi mai ai sentimente pentru ea, deci s-ar putea sa existe si ceva gelozie/regrete, depinde cum vrei tu sa o iei.