De ce simți nevoia sa ceri părerea altor persoane dacă este în regula sa vorbești cu ea sau nu? Trebuie să faci ce simți tu! Dacă tu spui ca fata cu care tu te înțelegi și îți face placere sa vorbești, Fă-o! Nu contează câți ani sunt între voi doi. Eu spre exemplu îmi doresc maturitate de la persoana de lângă mine și de foarte multe ori sunt diferențe de peste 10 ani. Nu ma interesează părerea nimănui. Contează doar ce simt eu. Pana la urma tu o vei avea pe fata respectiva lângă tine. Nu eu, nu x, nu y! Diferența de 5 ani este una destul de mică. Întotdeauna se găsește ceva de comentat :
-dacă era mai mica erai un "nesimțit" care își bătea joc de ea. De ce nu îți alegeai una mai mare? Nu știai ca găina bătrână face ciorba bună?
-dacă e mai mare o sa ajungi la momentul sa nu mai fi atras de ea etc
-dacă e de-o seama cu tine. Vai, nu se poate asa ceva. Nu o sa stea cu tine. Cauta sa se distreze etc
Cum o dai, nu e bine în ochii altora! Pune mana și vorbește cu fata și dacă îți place, pune gheara pe ea și ține-o lângă tine! Succes!
"Eu am 22 si ea are 27. Intrebarea e: Credeti ca e gresit sa vorbesc cu ea? "
știi cum se zice: când dragostea e mare nici...sexul nu contează
La 27 de ani, e fată, dar nu mai e fată mare.
Nimic greșit.
Dacă mai îmbătrânește, îi pui cearșaful peste față când o.
Zici că-i Madonna.
Nu e greșit. Poți avea și o relație cu ea pentru ca când dragostea e mare. Varsta nu contează.