| Mhssss123 a întrebat:

Doresc sa adresez o întrebare. Va rog sa tratati acest subiect cu seriozitate, nu este o gluma și nici chef de miștouri nu am.
Eu și iubitul meu am decis sa facem threesome. Bun. Toate bune și frumoase pana aici. Problema sta in felul următor: amândoi căutam o fata, dispusă sa facă asta cu noi. Problema sta in felul următor: nu dorim sa căutam in cercul nostru de prieteni sau cunoscuți. Am încercat sa caut pe site-uri de matrimoniale, aplicații destinate acestui lucru, însă nu am găsit nimic. Mă puteți ajuta cu niște sugestii? Va rog? Mulțumesc!

9 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Pai, nu stiu unde poti sa gasesti... dar sa stii ca un 3 way o sa iti strice relatia. El o sa dea de pestera noua si o sa tot vrea chestia asta pana, eh nu mai esti decat una laughing.

| Sofer a răspuns:

O prietena de a ta ceva. care sa fie de acord si sa fie doar intre voi trei toata chestia asta. ca e ceva frumos.

| mihai69 a răspuns:

Cam greu să găsești așa, pe nepusă masă. Trebuie să intri pe un forum de swing, sau să mergi la un party organizat într-un club dedicat acestui stil de viață.

| Issabelle6789 a răspuns:

Eu fara sa fac misto te intreb si eu...iti iubesti prietenul? cand ai sa vezi ca face sex si cu ea in fata ta nu o sa te doara inima? de ce nu un baiat? el a propus sa fie fata? Off in ce lume traim!

| Andreeush a răspuns (pentru Issabelle6789):

Și dacă ar căuta un băiat ar fi cam același lucru, el și-ar vedea iubita făcând sex cu alt băiat.

| Issabelle6789 a răspuns (pentru Andreeush):

Normal? nu e bine nici asa dar nu stiu de ce am impresia ca el a peopus ca a3a persoana sa fie fata?

| Andreeush a răspuns (pentru Issabelle6789):

Bineînțeles că nu e normal așa ceva.

| Anaaaa5 a răspuns:

Buna,ai gasit pe cineva? daca da putem vorbi pe o retea de socializare si sa ma ajuti si pe mine in gasirea unei fete pentru mine si iubitul meu, te rog?

| mihaib9010 a răspuns (pentru Anaaaa5):

Aveți telegram?