| Bogdanel27 a întrebat:

Buna dragile mele, spun asta pentru că vreau să primesc mai multe răspunsuri de la Doamne/Domnișoare decât de la Domni. Întrebarea este următoarea, cum vedeți voi relația de cuplu? Cum judecați sau cum acceptați sexul oral in cuplu pentru că multe cupluri il fac dar foarte putini recunosc. Și credeți că sunt femei ce nu practica? Sunt conștient și eu că da dar în proporție de 10%

24 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

O relatie de cuplu e si cu bune si cu rele, cu momente frumoase si memorabile dar si momente de trista amintire.
Legat de sexul oral mai toate cuplurile au in meniul lor sexual si sexul oral deoarece produce placere la amandoi parteneri. Poate mai sunt si femei care nu practica.
Dar mare parte din fete nu fac sex oral baietilor la primele intalniri dar dupa ce isi cunosc partenerii mai bine o sa le faca sex oral si de placere.

| Bogdanel27 explică (pentru LordCristobal):

Ai dreptate într-o relație sunt și bune și rele e și normal, cine spune că are o relație de cuplu doar roz minte asta e părerea mea. Referitor la sexul oral nu știu ce să zic sunt fel și fel de cupluri sau fel și fel de femei. Aud foarte mulți bărbați cărora nu li se practică

| blackann a răspuns:

De ce sa nu recunoasca sexul oral?
poate la 12-13 ani ti-e rusine, dar fa-ne sa intelegem cu ce prichindel vorbim.

| Bogdanel27 explică (pentru blackann):

Cu un prichindel de 29 de ani

| blackann a răspuns (pentru Bogdanel27):

Si tu vb cu fetite de 17-18 ani sau in ce viata le-ar fi rusine sa recunoasca asa ceva complet normal?!

Nu am vorbit de fetițe am vorbit de relații serioase de femei sau bărbați în adevăratul sens al cuvantului

Da, la aproape 30 ani nu are cum sa-ti fie "rusine" sa recunosti asa ceva. e ceva absolut normal.

Depinde de fiecare femeie în parte

Doar nu ai intrebat calugarite.

Nu am întrebat dar am și avut

Si au refuzat suptul?

Da,e normal nu e de judecat sunt femei care fac și care nu o fac

Si pentru ce motiv ti-au zis ca nu fac?

Pentru că ori au încercat și nu le place ori nu vor pur și simplu nu-mi spune că ești un lover boy și pe tine nu te-a refuzat nici una

Pai lor le place mult carasul, ma mira ca au refuzat