| Bogdanel27 a întrebat:

Buna dragile mele, spun asta pentru că vreau să primesc mai multe răspunsuri de la Doamne/Domnișoare decât de la Domni. Întrebarea este următoarea, cum vedeți voi relația de cuplu? Cum judecați sau cum acceptați sexul oral in cuplu pentru că multe cupluri il fac dar foarte putini recunosc. Și credeți că sunt femei ce nu practica? Sunt conștient și eu că da dar în proporție de 10%

24 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

O relatie de cuplu e si cu bune si cu rele, cu momente frumoase si memorabile dar si momente de trista amintire.
Legat de sexul oral mai toate cuplurile au in meniul lor sexual si sexul oral deoarece produce placere la amandoi parteneri. Poate mai sunt si femei care nu practica.
Dar mare parte din fete nu fac sex oral baietilor la primele intalniri dar dupa ce isi cunosc partenerii mai bine o sa le faca sex oral si de placere.

| Violleta2022 a răspuns:

Sexul oral in cuplu se practica cu accepul ambilor partneri, practicandu-se unul celuilalt.
In cuplu nu doar femeile fac sex oral ci si barbatii, desii nu sunt capabili sa recunoasca de rusine, ca voi vorbiti despre sex mai mult decat fac femeile intre ele.

| Bogdanel27 explică (pentru Violleta2022):

E normal să se facă reciproc așa văd o relație de cuplu, așa e și normal iar sexul tine relația strânsă, unită așa consider

| Bogdanel27 explică (pentru LordCristobal):

Ai dreptate într-o relație sunt și bune și rele e și normal, cine spune că are o relație de cuplu doar roz minte asta e părerea mea. Referitor la sexul oral nu știu ce să zic sunt fel și fel de cupluri sau fel și fel de femei. Aud foarte mulți bărbați cărora nu li se practică

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca sunt peste 50% femei care nu practica sexul oral, nu-l ofera dar nici nu-l primesc, fiindca il considera degradant si injositor.
Cu toate astea, nu femeile detin procentajul cel mai mare, ci barbatii care nu fac sex oral femeilor si aici de condamnat, fiinda nu poti cere sex oral, daca tu nu esti dispus sa oferi femeii acelasi tratament.

Da mi se pare ceva normal și nu înțeleg cum de bărbați nu vor să practice sau cum de nu vor să li se ofere mi se pare o relație închisă. O femeie trebuie iubită din toate punctele de vedere dacă este femeie în adevăratul sens al cuvântului

| Violleta2022 a răspuns (pentru Bogdanel27):

Pai, intreaba-ti prietenii si vei afla de ce ei vor sa primeasca dar nu vor sa ofere?

Nu sunt sigur de asta nu mulți știu să recunoască sunt foarte mulți care se dau ce nu sunt, am observat in schimb femeile foarte sincere când vine vorba de subiectul acesta sau in general de sex

| Violleta2022 a răspuns (pentru Bogdanel27):

Exact ce am spus mai sus, ca nici unul nu va recunoaste adevarul!
Pana la 20 de ani cel putin 50% din baieti se dau experti in sex, dar ei sunt de fapt virgini, evident fiindu-le rusine sa recunoasca acest lucru.

Nu neg asta dar totuși depinde și ce generații sunt. Gen până în 95 născuți tot au fost mai ok dar cei după chiar vai mamă mai citesc și pe aici și când îi vezi Virginia la 24-25 de ani îți vine să o ei razna dar sunt și fete care habar nu au ce înseamnă sexul, același lucru când vezi că întreabă dacă prin sex oral se rămâne gravidă îți vine să te ei cu mâinile de păr

Rămân surprins de foarte multe ori că sunt foarte mulți ce stau in casă în fața calculatorului și în loc să iasă pe afară să caute să cunoască viața așa cum e preferă să se masturbeze fiind Virgini/e

| blackann a răspuns:

De ce sa nu recunoasca sexul oral?
poate la 12-13 ani ti-e rusine, dar fa-ne sa intelegem cu ce prichindel vorbim.

| Bogdanel27 explică (pentru blackann):

Cu un prichindel de 29 de ani

| blackann a răspuns (pentru Bogdanel27):

Si tu vb cu fetite de 17-18 ani sau in ce viata le-ar fi rusine sa recunoasca asa ceva complet normal?!

Nu am vorbit de fetițe am vorbit de relații serioase de femei sau bărbați în adevăratul sens al cuvantului

Da, la aproape 30 ani nu are cum sa-ti fie "rusine" sa recunosti asa ceva. e ceva absolut normal.

Depinde de fiecare femeie în parte

Doar nu ai intrebat calugarite.

Nu am întrebat dar am și avut

Si au refuzat suptul?

Da,e normal nu e de judecat sunt femei care fac și care nu o fac

Si pentru ce motiv ti-au zis ca nu fac?

Pentru că ori au încercat și nu le place ori nu vor pur și simplu nu-mi spune că ești un lover boy și pe tine nu te-a refuzat nici una

Pai lor le place mult carasul, ma mira ca au refuzat