| Cristinaqmrn a întrebat:

Buna dragelor, am făcut dragoste pentru prima data cu iubitul meu după aproape un an de relație,am facut o neprotejat,nu mi acurs sânge deloc. tin sa menționez ca nu a ejacuat in mine, a ejacuat pe mine, iar după ceva timp am facut o iar in aceeași noapte. este posibil sa rămân însărcinată?

Răspuns Câştigător
| AnemonaP a răspuns:

În primul rând, ar fi trebuit sa folosesti protecție.
Dacă nu îți doresti o sarcina, contracepția este sfântă. Sunt atâtea metode de contracepție. Sexul responsabil este protejat. Vizitează-ți medicul ginecolog și alege metoda de contracepție potrivită pentru tine.
Șansele sunt foarte mici, având in vedere lichidul preejaculator, doar dacă acesta era însoțit de o cantitate mica de spermă, nimeni nu poate cu exactitate dacă da sau nu. Însă, mai mult ca sigur nu ești. Protejează-te de acum ca sa nu mai stai cu aceste frici, degeaba.

11 răspunsuri:
| relian a răspuns:

A ejacuat ce anume laughing Sex vad stii sa faci, dar de vorbit asa cat de cat mai bine pe cand?
Nu ti-a curs sange, pai daca al o aveao cat un pix laughing probabil a folosit o scobitoare ceva, de regula curge ceva, cred, eu asa am auzit.De ramas insarcinata ramai cand nu te astepti, dar ar fi trebuit sa te gandesti la lucru asta inainte sa te apuci de treaba, nu dupa ce ti-ai facut treaba.

Ia si tu o pilula ceva, de aia cum zic unia dea doua zi, asta sa stai linistita si sa nu ramai.Bine asta daca a trecut doara o zi numa.Nu stiu exact cand se ia pilula aia ori la cat timp dupoa si sa fii insiguranta, intreaba si tu de unde cumperi, ori scrie banui pe prospect.
Ok pe viitor ia masuri inainte si altceva ce sa zic, spor la treaba happy

| Emilian65 a răspuns:

Al doilea numar este periculos si poate aduca o sarcina nedorita. Inainte de al doilea numar numar, baiatul trebuia sa faca pipi si sa se spele cu apa calda si sapun pentru a indeparta orice spermatozoid ramas pe canal si pe penis.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

A evacuat masina de spalat? laughing A ejacuat, cîti 15 ani ai?

| Cristinaqmrn explică (pentru relian):

Dar de scris cât de cât bine tu știi? m-am informat mai bine, depinde de corp, poți sa ai vaginul elastic sau ceva de genul asta și ai posibilitatea sa nu te dezvirginezi de la primul act sexual, acum depinde de ce înțelegi tu.de vorbit cât de cât mai bine, uita te sa vezi cum ai scris?

| Cristinaqmrn explică (pentru CristiDinBucuresti):

Citește mai bine înainte sa îți dai cu părerea de ce am scris eu acolo

| relian a răspuns (pentru Cristinaqmrn):

Ma referii ca ai scris ejacuat, cei aia? Si ai repetat aceiasi chestie de mai multe ori, gresit de fiecare data.
ejacuat de fapt este ejaculat ok? De la ejacuare nu ramai insarcinata, nici nu stiu ce inseamna

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Cristinaqmrn):

Ai scris prostii asta am observatlaughing Asa ca lasa sexul si pune mina pe carte ca ai nevoie mai mare de carte decat de un sex pe care nu sti sa l faci.Ce varsta ai?

In primul rând exista autocorector, dacă nu ai auzit de el pana acum, ți am spus eu de existența lui

| Cristinaqmrn explică (pentru CristiDinBucuresti):

Câți ani am eu nu te privește pe tine, dar vad ca ești prea curios, am 17 ani, aproape 18 ani.

| relian a răspuns (pentru Cristinaqmrn):

Se pare ca corectorul na functionat in cazul tau laughing ejacuat.Ala te corecteaza cand e de corectat ceva,nu cuvinte, deci tu nu cunosti cuvinte, iar cand nu cunosti un cuvant, baga altul, pentru ca sunt si alte cuvinte folosite pentru ce ai spus tu.
E bun ca ai auzit tu de autocorector, stai in baza aia ca scrie ala pentru tine laughing

țin sa te contrazic, mi s-a întâmplat de mai multe ori sa scriu corect și s-a corectat greșit, de cele mai multe ori se corectează cu cuvintele pe care le ai mai folosit. cunosc cuvintele chiar foarte bine, dacă nu ma cunosti in de-ajuns nu îți da cu părerea de mine, dacă ai văzut acolo un cuvânt scris și exprimat greșit asta nu înseamnă ca nu cunosc cuvintele?