O consultatie ginecologica nu iti spune nimic in cazul unei sarcini, ba chiar poate duce la avort spontan. Nu este recomandata. O ecografie acum este inutila, nu va vedea sarcina, deci nu are rost sa o faci. medicul tau are grija de tine, faptul ca tu vrei neaparat sa te supuna unei consultatii inutile si periculoase este problema ta personala. daca te-ar fi controlat, nu ti-ar fi spus absolut nimic in plus, absolut nici o informatie. iar daca pierdeai sarcina din cauza asta, l-ai fi acuzat ca ti-a facut rau. El a facut ce trebuie, dar tu nu esti multumita, sa stii ca este problema ta, lipsa ta de informare, neincrederea ta in medici. Nu stiu daca poti duce o sarcina la capat cu acest comportament, pana la urma tot o vei pune cumva in pericol nerespectand ce spune medicul si avand propriile pareri ciudate despre ce ar trebui facut.
Mergi si la alt medic. Mi se părea normal sa iti faca un control macar de confirmare a sarcinii. Si eu sunt nemulțumită de unii medici. Platesti 150 lei pentru o consultatie, efectiv te tin 5 min in cabinet si nu iti spun mare lucru, sau iti spun dar nu pe intelesul tau.
Deoarece nidatia s-a produs in urma cu 7-10 zile, in acest moment sarcina se reduce la o simpla celula microscopica imposibil de a fi vizualiazata prin vreo metoda. Medicul ginecolog nu poate face nicio investigatie in acest moment deoarece nu exista schimbari majore in aceasta perioada a sarcinii deoarece embrionul este inca mic.Totusi poate sa apara o sensibilitate marita a sanilor, greata si in cazul anumitor femei se poate instaura o stare de oboseala pronuntata in aceasta a doua saptamana. Cel mai devreme un embrion poate fi vizualizat la inceputul sarcinii, in primele cinci saptamani, cu ajutorul ecografiei intravaginale.Pana in acel moment adica pana peste 3 saptamani, medicul ginecolog nu are ce alta investigatie sa-ti faca.
Exact asta mi s-a intamplat, am achitat 150 de lei pentru consultstie, a scris la calculator ca am facut 4 teste, ca iau acid folic si sa revin in 3 saptamani. A printat foaia, mi-a dat-o si atat.
Tocmai asta e, ca mi s-au marit sanii foarte tare, nu pot dormi in nici o poza, ma dor foarte tare, am mainile umflate, pucioarele umflate, capula doare zilnic, deci nu a atras atentia la nici un simptom.
Probabil a considerat ca sunt simptome normale pentru o sarcina. De fapt, nici nu prea avea ce sa-ti dea. Cum n-ai voie sa iei medicamente...