Situatia este destul de delicata dupa parerea mea. Am trecut si eu prin asa ceva. Incearca sa discuti cu el pe tema asta si poate se rezolva problema. Un motiv poate fi acela ca s-a plictisit de aceasta relatie si vrea ceva nou dar ii este greu sa renunte la tine. Succes!
Am fost in aceias situatie, crede-ma.
Nu intelegeam cu ce gresesc, deja lucruti si vorbe pe care iubea sa le facem(avem) il faceau sa devina nervos, tot timpul eu eram vinovata de starile lui.
Nu renunta la mine dar nici nu ma "tinea", era foarte confuz.
Am aflat dupa ceva timp ca alta fata ii ocupa gandurile.
Ai rabdare si vei afla sigur ce se intampla.Bafta!
Buna,exact in situatia ta sunt eu acum,si iubitul meu e posesiv,gelos,nervos mereu,pus pe cearta in tot deauna,nu mai spune:''te iubesc'' sau altele pe care le facea,daca sunt suparata pur si simplu nu ii mai pasa,nu face nimic,doar ca mie imi spune ca daca nu imi comvine ceva pot sa imi caut altul,daca poti comunica cu el e timpul sa o faci,poate salvati relatia,dar daca nu,cu timpul te vei satura de indiferenta lui si nu iti va mai pasa nici tie,si vei ajunge dintr-o data sa observi ca sunt barbati care te plac,ca de fapt esti frumoasa si pentru altii si nu doar pentru el,ca multi poate vor dorii sa fie cu tine, si ca sunt barbati care stiu sa aprecieze o femeie, cum iti vei da seama cand te-ai saturat? Va fi ziua in care te vei trezi ca nu ti-a dat nici un sms si pur si simplu nu te va mai agita, sau poate nu vei observa, sau cand poate au trecut 5-7 ore si nu i-ai dat nici un sms ne stiind cat timp a trecut, sau cand vei merge singura pe strada si vor fi barbati ce iti zambesc iar in mintea ta nu va mai fi actualul ci sentimentul acela de incredere de sine! nu dispera, incearca sa nu ii arati cat esti de daramata de ceea ce face, incearca 2 zile sa fi mai indiferenta si daca nu se va oftica inseamna ca nici nu observa comportamentul tau! e doar o parere bafta
Nu,zice ca asa era si el la inceput ma suna mereu, eu ii inchideam in nas, nu imi pasa, iar el plangea, acum trebuie sa vad si eu cum e si sa ma schimb.De renuntat nu vrea sa renunt la relatie.Ar trebuii sa ma schimb? sa trec peste orgoliu? Ma gandesc daca ar fi vrut sa ne desp mi-ar fi spus.
Enorm de mult. Si cum e el acum indiferent asa eram eu cu el inainte.
Ai dreptate,poate ca a fost vina mea ca la inceput in tratam eu asa,indiferent,nu-i raspundeam,ii inchideam telefonul,ii ziceam "hai ma pa" si chestii de genul, poate ca eu l-am schimbat, l-am intrebat sa-mi spuna daca a intervenit o alta fata si`mi jura ca NU. Nu pot sa zic ca nu ma iubeste poate ca s-a saturat si el sa fie tot timpul cearta cearta, poate ca am gresit si eu si nu vad asta, daca el imi spunea "e ca mine asa asa" eu il contraziceam nestiind ca am eu dreptate.
Sti,relatia ta e ca a mea cu fostul, asa faceam eu cu fostul exact cum faceai tu cu iubitul tau, plus altele timp de 2 ani,pana cand nu a mai putut suporta si s-a retras incet sa nu ma doara,desi gresindu-i eu tot el a fost cel care nu dorea sa ma faca sa sufar,dar am inteles ca dorea sa se retraga incet si am incercat sa ma obisnuiesc,si el a fost primul meu iubit si invers,am tinul la el mai mult ca orice pe lumea asta spun acum,dar cand a fost langa mine nu am stiut cu adevarat sa il pretuiesc si asta tot acum imi dau seama,doar ca la mine chiar s-a saturat sa tot taca,sa ierte,sa treaca peste iar eu mereu sa continui,cand am fost intr-adevar dispusa sa ma schimb si mi-am dat seama ca gresesc a fost prea tarziu,mult prea tarziu pentru ca el desi era langa mine,cu sufletul se retrasese incet,si el imi jura ca nu intervenise nici o alta fata,si il credeam pe cuvant si cred in asta si in momentul de fata,doar ca incepea sa se retraga sa ma pot obisnuii eu cu idea si desi am inteles si incetcam sa ma impac cu gandul pentru ca nu mai puteam face nimic, in momentul in care s-a intamplat am fost devastata, nu am suferit niciodata atat de tare ca atunci, niciodata pana la ora actuala, si nu stiu daca vreun barbat ma va mai putea face sa sufar atat dupa pierderea lui,
"Nu mai e acela care mă suna când îi închideam telefonul" Îți plăcea să-l ții sub papuc, nu? S-o fi săturat și el.
Dupa mine sincer iti spun ca vrea sa te faca sa simti cum s-a simtit el cand tu ai facut asea cu el trebuie doar sa vorbiti si sa ii spui ca o sa te schimbi si n-o sa mai afci asea cu el daca chiar ti la el dar cred ca da
beausingurlamasamea întreabă: