anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dragii mei
As dori sa va impartasesc si eu Visul meu vs Realitatea.
Am sa incep cu Viata Reala.
Locuiesc in Germania de 8 ani, m-am inscris acum 1 an la Fitness,
antrenorul meu e Greek.
Cu timpul incepuse sa-mi placa de el.El nu stia ca il plac, nu i-am dat de inteles ca il iubesc. Pe zi ce trece il iubesc tot mai mult, Inebunesc cand sunt in prezenta lui si sunt foarte geloasa nu il pot vedea langa o alta Fata. El in schimb se comporta ciudat! Mereu imi zambeste, ridica din sprancene, imi face din ochi, daca il intreb ceva de Fitness, sta cu mana pe fata isi mangaie barba si ma asculta cu atentie si mai trage cate o privire lunga ma priveste in ochi adanc si zambeste. Eu incerc sa il ignor sa nu ii dau de inteles ca il iubesc. Nu mai pot turb cand sunt in preajma lui. El are o Relatie de 4 ani. Si nu stiu ce sa fac. Mi-e un pic frica sa ma bag in seama. Mi-e frica ca ma va respinge

Nu il visez asa de des, Am avut cateva vise cu el. Am sa va povestesc si un pic din Vise. Va fac un Rezumat

In vis il visez indragostit, mereu e prin preajma mea, imi zambeste, ma saruta.L-am visat la mine acasa. Am visat ca ne-am mutat impreuna. L-am visat ca mi-a spus ca ma iubeste.Am visat ca lucram ca Antrenoara la Fitness eram colegi! Ma tinea in brate.
In vis il visez mereu ca ma iubeste, ma tine in brate, imi zambeste, mereu e in preajma mea, ma ajuta etc

Nu stiu ce sa cred...Mi-e toate visele mi se implinesc eu cum visez asa mi se intampla in viata reala. Dar cu el nu cred ca am nici o sansa sad Nu stiu daca va fi vreodata al meu. Il doresc. Eu numai merg la Fitness de 6 luni. Din cauza asta numai pot. Inebunesc pe zi ce trece-! Gandul mi-e la el mereu! Nu il pot uita. Nu stiu ce sa mai fac. La fitness nu ma mai duc.
Voi ce parere aveti?! Ce ar trebui sa fac? Am nevoie de ajutorul vostru s-au macar de un sfat sincer.
Voi cand va indragostiti de un Baiat cum ii comunicati ce simtiti pentru el?! Eu nu am avut curajul necesar sa ii comunic sad
Mi-e greu fara el sad

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu ai ce sa-i faci daca e incurcat intro relatie

| RAY a răspuns:

Din ce am citit eu cred ca daca ai vb cu el ai putea avea o relatie cu el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din moment ce el are o relatie, ar trebui sa stai la oparte, nu e frumos sa te bagi in relatia altora, nici tie nu ti-ar place.
Bine ai facut ca ai plecat de acolo, probabil nici tu nu esti indiferenta pentru el, dar daca ramaneai acolo, dadeai moara la ce nu trebuia.
Inscriete la un alt salon fitness sau apuca-te de altceva, stiu ca ti-e greu, dar lucrurile bune nu se fac usor, la asta sa te gandesti.

| 12lopn a răspuns:

Imi pare rau pentru tine :'( As vrea sa te pot ajuta, dar din moment ce are o relatie...nushtu daca te poti baga.Eu zic sa ii trimiti un mesaj si sa ii spui ca il iubesti chiar daca are o relatie cu alt candva (ca sa te descarci).
Propun sa te duci la o alta sala de fitness daca el te respinge (sportul ajuta la depresie )

mult noroc si sper ca te-am ajutat.

| 12lopn a răspuns (pentru 12lopn):

Cineva* in loc de candva

| Shophia18 a răspuns (pentru 12lopn):

Da am vazut ca am gresit...tongue Mersi ori cum

| Shophia18 a răspuns:

Va multumesc mult sad Stiu ca e foarte greu. Am plecat de la Fintess.
Am sa trec peste deja am 1 an si. Nu am curajul sa-i spun nimic asta e problema. Mai bine am plecat stiu ca are o iubita, dar nu de la el stiu ci de la prietenii lui. Nu stiu daca chiar are o prietena. Mai bine e sa ma retrag. Si nu sunt genul sa ma bag sa distrug o relatie sad. Am sa trec peste cumva. Trebuie sa-i caut un Hobby sa il uit cumva. Altfel innebunesc