Imi pare rau pentru tine :'( As vrea sa te pot ajuta, dar din moment ce are o relatie...nushtu daca te poti baga.Eu zic sa ii trimiti un mesaj si sa ii spui ca il iubesti chiar daca are o relatie cu alt candva (ca sa te descarci).
Propun sa te duci la o alta sala de fitness daca el te respinge (sportul ajuta la depresie )
mult noroc si sper ca te-am ajutat.
Din moment ce el are o relatie, ar trebui sa stai la oparte, nu e frumos sa te bagi in relatia altora, nici tie nu ti-ar place.
Bine ai facut ca ai plecat de acolo, probabil nici tu nu esti indiferenta pentru el, dar daca ramaneai acolo, dadeai moara la ce nu trebuia.
Inscriete la un alt salon fitness sau apuca-te de altceva, stiu ca ti-e greu, dar lucrurile bune nu se fac usor, la asta sa te gandesti.
Va multumesc mult Stiu ca e foarte greu. Am plecat de la Fintess.
Am sa trec peste deja am 1 an si. Nu am curajul sa-i spun nimic asta e problema. Mai bine am plecat stiu ca are o iubita, dar nu de la el stiu ci de la prietenii lui. Nu stiu daca chiar are o prietena. Mai bine e sa ma retrag. Si nu sunt genul sa ma bag sa distrug o relatie . Am sa trec peste cumva. Trebuie sa-i caut un Hobby sa il uit cumva. Altfel innebunesc
AndrewTate7789 întreabă: