Buna parerea mea este sa nu te desparti de prietenul tau pentru el si sa incerci sa mai raresti intalnirile cu el pentru binele tau tu singura ai spus-o ca umbla cu mai multe tie chiar iti place sa fi cu un baiat doar pentru sex? cu sentimentele cum ramane tu crezi ca el isi va lasa prietena pentru tine? sau daca ar lasao te-ar insela si pe tine cum o inseala pe ea ia gandeste-te putin asa in viitor aceasta este viata care tio doresti sa stai noptiile singura in casa asteptandul pe el crede-ma meriti mult mai mult si in caz ca pentru prietenul actual nu simti nimic se va gasi un baiat sa il iubesti si el sa te iubeasca numai pe tine si sa te faca fericita mult noroc
Vrei ajutor...
Esti o egoista. Dupa ce ca i-ai consumat 2 ani din viata iubitului tau, acum tot tu sa fi fericita.
Dar il iubesc, sunt constienta ca o sa ma insele dar ce sa fac, sufar prea mult, si nu inteleg atunci de ce vrea sa ne vedem tot mai des si se poarta frumos cu mine. Si de prietenul meu actual ce pot sa zic e mult mai mare ca mine si nu ne potrivim desi sunt cu el de 10 luni nu mai imi place incerc sa il evit mai ales la faza cu sexul. oricum mersi mult. o sa ma gandesc la ce mi-ai zis.:*
Ok, atunci mai bine nu te-ai mai fi implicat in relatia asta si puteai incerca sa fi cu celalalt de la bun inceput. Era mai simplu. In fine...
Da stiu. dar eram certati o perioada si na. sunt mai complicate lucrurile
Mutubal întreabă: