| AndreeaDeea9998 a întrebat:

Bună dragiilor! Vreau părerea fetelor!
Vă deranjează ca voi să stați acasă iar iubitul sau soțul să iasă cu baietii din când în când?

19 răspunsuri:
| Stegman a răspuns:

Da, ma deranjeaza.

| Nemessys a răspuns (pentru Stegman):

De ce?

| Stegman a răspuns (pentru Nemessys):

Pentru ca nu mi-a placut niciodata ca eu sa raman singura acasa sa l astept. Consider ca a avut destul timp sa iasa cand era singur. Acum ca suntem impreuna, ne simtim bine impreuna nu separat. Si el este de accord cu asta.

| Nemessys a răspuns (pentru Stegman):

Și dacă ai o relație, asta înseamnă că nu mai trebuie sa aibă viata sociala?
El nu are nicio vina pentru faptul ca tu nu ai prietene.

| Drimmero a răspuns (pentru Stegman):

Ce prostie mare, sa nu te miri daca te inconjoara pisicile peste 10-15 ani intr-un conac. Daca ai relatie/casnicie nu inseamna ca esti in puscarie,, poti iesi oricand cu prietenii, sa te mai destresezi de viata cotidiana, acasa ce faceti, stati ca tristii, traiti-va viata cat timp sunteti tineri, vezi si tu cum trecea vremea si tineretea nu ti-o da nimeni inapoi, ajungeti la batranete cu frustrari. Repet: relatia/casnicia NU inseamna inchisoare, trebuie sa stii sa te imparti, bot in bot toata ziua nu e sanatos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| Emma30555 a răspuns:

Nu ma deranjează, e ceva normal pentru mine sa mai ieșim și separat chiar dacă avem o relație, pe de alta parte și eu as ieși din când în când fara partener nu as sta singura în casa când el este plecat

| Stegman a răspuns (pentru Nemessys):

Iti multumesc pentru parerea ta. Viata sociala, avem, avem impreuna. Cand iesim, iesim impreuna cu toti prietenii nostri, prietenele si prietenii lui, de multe ori ne strangem la noi acasa si facem gratar in curte, si stam de vorba pana tarziu. In vara asta a fost nebunie cu petrecerile, gratare si stat la piscina in curtea noastra. Eu zic ca ducem o viata sociala destul de buna, acum daca tu ai inteles ca nu avem viata sociala, e parerea ta. Multumesc

| Stegman a răspuns (pentru Drimmero):

Iti multumesc pentru raspuns. Nu consider ca stam la inchisoare? Cand vrea/vreau sa iesim in oras, iesim impreuna, el cu baietii iar eu cu fetele, la acceiasi masa. Dar de multe ori ne strangem acasa cu prietenii, in curte si ies petreceri pe cinste. Nu duc lipsa iesirilor singura si nici el. Ne este destul de bine asa. Intrebarea a fost pusa, iar eu am raspuns cum ma simt eu bine, si sotul meu. Nu inteleg de ce ati sarit pe mine? Voi sunteti liberi sa faceti ce vreti si cum vreti. Iar ca sa iesim din cotidian, plecam destul de mult in strainatate, nu prea avem timp sa ne plictisim. Oricum multumesc pentru timpul accordat, sa mi trimiti un raspuns raspunsului meu✌

| Stegman a răspuns (pentru Drimmero):

Ps. Urasc pisicile?

| ceafostodata a răspuns:

Absolut deloc. Un bărbat are nevoie de libertatea lui. Nu vad nimic greșit în asta, cum eu vreau timp pentru mine și el vrea timp pentru el.Atata timp cât nu ma înșala, este liber sa facă ce dorește.

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Nu ma deranjeaza absolut deloc,si eu mai ies cu fetele din cand in cand in cand,faptul ca suntem intr-o relatie(in cazul meu casatorita) asta nu inseamna ca trebuie sa fim permanent impreuna ci trebuie sa ne gandim la nevoile amandurora, si sa avem parte de libertatea necesara amandoi, nu sa ne simtim incatusati, iesim impreuna si in cuplu dar cateodata mai simtim nevoia sa mai fim si singuri, este ceva normal.Multa sanatate!

| blondie22 a răspuns:

Bună.
Nu, nu mă deranjează deloc să iasă din când în când cu băieții, e ceva normal ca omul să aibă parte de libertate și să se relaxeze ieșind cu prietenii.
Eu îi ofer iubitului multă libertate și nu mă deranjează faptul că uneori stau acasă, așa am timp și de mine, să mă relaxez, să îmi sun prietenele, familia.

| Drimmero a răspuns (pentru Stegman):

Daca spui ca iesiti si singuri de ce ai spus ca te deranjeaza? Suntem oameni, avem nevoie si de timpul nostru, eu sunt adeptul asa NU la 24/24 cu partenerul, mai ai nevoie sa iesi la un fotbal cu baietii, la un meci, chestii de barbati, la o bauta ca intre amici, la fel cum si fetele ar vrea sa iasa la cumparaturi, cafea, barfe si toate astea. Nu sunt de acord nici cu neglijarea dar nici cu 'bot in bot' toata ziua.

| Pantagruel a răspuns:

Si da si nu.
YouTube 2020

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Stegman):

Mama cata lipsa de increde ai in el. Ce relatie trista... Noutati pentru tine, el ar vrea sa iasa cu baietii si e frustrat ca nu poate doar ca nu iti zice tie

| Stegman a răspuns (pentru suntserios):

? ma faci sa rad.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Stegman):

Tu razi, el plange. Tu nu ai incredere in el, el sta si înghite. Urata relatie. Eu chiar nu am auzit pe nimeni intr o relatie sanatoasa sa aiba conceptele astea. Zero incredere unul in altul

| servusss a răspuns:

Nu avem prieteni, ne avem doar unul pe altul.