| MsLady a întrebat:

Buna dragilooor big hug!
E baiatu asta si imi cam place de el. Dar nu stiu daca si el ma place.
Eram afara si ne jucam adevar sau provocare. Si o fata la provocat sa spuna care e cea mai frumoasa fata de aici si el a spus ca eu blushing. Mereu se uita la mine si cand il vad ca se uita isi intoarce capul. La strand ma tot lua in brate, ma tinea ca pe o mireasa laughing) si ma tot ineca laughing. El ma tot ia in brate si ma tachineaza.
Ce parere aveti?
Ma place?
Fundita :*.

Răspuns Câştigător
| rapidistzu a răspuns:

Buna, te place sigurrr daca a zis ca esti cea mai frumoasa din toate fetele care au participat...da poate ii este rusine sau e timid si nu iti va spune... fa tu primul pasbig grin

19 răspunsuri:
| Petroo a răspuns:

Owwwwwwwwwww ce dragut

| Curiosuuuuuuuuuuuuul a răspuns:

Da..sau pur si simplu sa atasat de tine.dar mai mult cred ca o sa aveti o relatie! Sa va tina!:* sa ma tii la curent cu ce se va intampla ok?big grin

| adelolyta a răspuns:

Da te place smug ma ti si pe mine la curent cu continuareabatting eyelashes?

| Ekcstsy a răspuns:

Ok. Sugestie: Ia-ti prietenii care au ramas muti de uimire la povestea ta si spune-le parintilor sa va dea la o gradinita cu program prelungit. La asta cu program normal va apucati de tampenii pe internet. SI... unde e baiatul asta? Daca zici ca e... trebuie sa fie nu? Sa jucati si flori fete sau baieti melodii sau cantareti rolling on the floor. Nu ti-a dat pupic pe nasuc? L

| RAY a răspuns:

Inceput de prietenie frumoasa

| maooops a răspuns:

Da sau doar vrea sa te f.a!

| catosp a răspuns:

Ce faci fataaaa! aiii. nebunatica mica ce esti...

| MsLady explică (pentru Ekcstsy):

Si nu vrei sa te iau si pe tine la gradinita? Pari atat de incantat si fascinant cand mi-ai povestit despre eabatting eyelashes.

| Ekcstsy a răspuns (pentru MsLady):

Pai incerc sa iti fac impresie buna despre ea, ca sa te tii sa o termini si poate intri la scoala generalawinking. Sau nah, depinde ce-mi predai tongue

| rapidistzu a răspuns (pentru rapidistzu):

Mersi de funda, am ramas surprins ca mai aveam doar o funda.Nu stiam de la cine ar putea filaughing ai facut primul pas?

| MsLady explică (pentru rapidistzu):

Pai adevaraul e ca nu. Pentru ca vezi tu. nu suntem din acelasi oras si el vine numai in vacante si el a plecat acum asa ca nu am avut timp sa fac nimic sad. Poate cand o sa revina. poate. Nu stiu. Dar mersi. M-ai facut sa am incredere.

| gabi1203 a răspuns (pentru Ekcstsy):

laughing))) esti cam "rautacios"in ultima vreme

| Ekcstsy a răspuns (pentru gabi1203):

Cand vad astfel de intrebari sunt doar ironic nu si rautacios tongue. Nu prea sunt adeptul unei relatii de la varsta de 12 ani si din aceasta cauza happy

Ai dreptate. Uneori ma intreb daca e serioasa intrebarea sau e pusa la misto, pentru ca imi vine tare greu sa cred ca la o varsta atat de frageda, sunt copii care se gandesc la sex fara aiba vreo cunostinta despre ce inseamna de fapt. Apropo, exact in cazul acela:o virgina ii raspunde altei virgine cum e sa se dezvirgineze. Tarelaughing

| MsLady explică (pentru Ekcstsy):

1. Nu am 12 ani am 13batting eyelashes.
2. Nu vreau sa incep o relatie de la varsta asta pentru ca si mie mi se pare o idiotenie sa ai un iubit de la 13 ani.
3. Eram doar curioasa sa stiu daca ma considera doar o prietena sau chiar ma place.

| Ekcstsy a răspuns (pentru gabi1203):

happy pai daca esti la curent cu raspunsurile ironice care le dau ai vazut ca nu sunt date doar ca sa ma aflu in treaba ci pentru sunt intrebari idioate. Mersi pentru apreciere happy

| Ekcstsy a răspuns (pentru MsLady):

Ok si acum sincer... daca puneai asa intrebarea, cum mi-ai dai mie acest raspuns promit ca nu aveam de ce sa fiu ironic cu tine si pur si simplu iti raspundeam la intrebare sau eventual iti dadeam un sfat cum am facut, fac si voi face cu lumea care stie sa iti puna "problema" bine pe foaie happy. P.S. multi inainte happy. Peste vreo 4-5 ani daca vei avea altfel de intrebari ma poti contacta tongue

Cu mare placere..si altadatawinking

| rapidistzu a răspuns (pentru MsLady):

Din ce oras esti?big grin