Cand ii faci avansuri unui barbat care are deja o relatie serioasa, el te va considera usuratica. Te va folosi cat ii face placere si te va arunca fara nici un regret, pe motiv ca esti din acele femei care nu cer respect.
E mai bine sa iti dai demisia (e un act unulateral, nu te poate obliga sa stai) si sa iei intamplarea ca pe o invatatura: in viata trebuie sa te respecti tu pe tine, ca sa fii respectata. Un barbat acre are iubita este tabu, nu ai voie sa ii faci avansuri, sa ii declari iubire, sa il lasi sa inteleaga ca il palci. Fiindca asta te transforma, automat, in ochii lui, intr-o femeie usoara si el te va trata ca atare.
Poate angajata noua vorbeste ceva mai corect limba romana...zic si eu
Ar fi corect pentru tine sa iti dai demisia. Ai și tu respect de sine. Încearcă sa mai mergi câteva zile și când intri dimineață și el e, prefă te ca vorbești la telefon cu ^iubitul^. Vei vedea ce reacție are, apoi te decizi în legătură cu demisia. Sper ca te am ajutat. Multă bafta :*
E si vina ta ca esti in situatia asta, dar nici seful tau nu e un monument de corectitudine.
Cel mai bine ar fi sa te aduni, sa nu-i mai acorzi alta atentie decat cea potrivita unui sef si sa te concentrezi pe viata ta, nu pe a lui si a "relatiilor" lui, cu iubita sau cu alta angajata.
Niciodată nu e bine să amesteci serviciul cu amorul. Niciunul dintre acestea nu va merge bine.
Demisia ar fi cel mai bun lucru pe care poți să-l faci. Pentru toți cei implicați.
Pai,mai intai invata sa scrii ca eu nu inteleg nimic...Limbile Romane Este Grele!