| AlinaElena4226gvcvdh a întrebat:

Buna dragilor! Am o problema am incercat sa fac sex anal cu iubitul meu penisul lui nu statea decalotat înăuntrul meu sad

12 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns:

Decalotat sau erect ai vrut sa spui? Poate nu il avea suficient de tare si nu erai nici lubrifiata acolo și de asta nu a putut intra, folosește mai mult lubrifiant data viitoare si trebuie sa fie penisul erect ca altfel nu intra mai ales ca acea gaură e mai strâmtă decât vaginul

| AlinaElena4226gvcvdh explică (pentru Madaxo97):

Era erect si foarte tare a intrat dar cand se "freca" penisul nu statea decalotat (cu capul in afara) doar cand impingea cand tragea nu statea deloc revedea pielea aia peste

| Madaxo97 a răspuns (pentru AlinaElena4226gvcvdh):

Poate are el o problema acolo, un fel de fimoza, si acea piele trebuie îndepărtată chirurgical poate, sa meargă la un doctor

| AlinaElena4226gvcvdh explică (pentru Madaxo97):

Nu are fimoza aia e altcevalaughing am sa incercam cu mai mult lubrifiant

| CristiDinBucuresti a răspuns:

O mare prostie sexul anal, te infectezi si largesti sfincterul anal, nu te juca ca ajungi la operatie ca daca sfincterul anal se slabeste numai simti cand vrei sa faci treaba mare vei face pe tine ca babele alea de 80 de ani asa vrei sa ajungi? Cîti ani ai?

| mihai69 a răspuns:

Cum ai facut să vezi cum arăta pixul lui în kurul tău?!?

| Anonim19372515 a răspuns:

Sexul anal e pentru nesătuli, nu e deloc igienic si pentru femei e demonstrat științific ca nu ofera placere cum o ofera sexul normal. Daca vrei sa te alegi cu fisuri si marirea anusului, ok.Cat despre el, s-ar putea sa aiba un fel de fimoza.

| AlinaElena4226gvcvdh explică (pentru mihai69):

El mi-a zis ca asa a simtit

| mihai69 a răspuns (pentru AlinaElena4226gvcvdh):

Păi cam așa trebuie să se întâmple la un penis normal.

| Iosif9977 a răspuns:

Dacă penisul nu e în erecție maximă și mai ales dacă anusul tău nu e destul de lubrifiat, atunci evident că la tragere pielea acoperă capul. Dar dacă te lubrifiezi corect, eu cred că penisul va aluneca mult mai bine și asta va îmbunătăți și erecția lui. happy

| StoicAnalysis a răspuns:

EEh aici ai incercat cu "Buna dragilor!" E un progres laughing. Dar tot ne-ai pierdut la poveste laughing