Hei
E evident că este o lipsă totală de asumare și asta spune multe despre caracterul lui și definitiv despre el ca om
Păcat că ești nevoită să treci prin asta, ce poți face acum e să privești lucrurile intr-o manieră constructivă
Ca de exemplu gândește-te că de acum n-o să mai lași ca asta să se întâmple și vei avea mare grijă cu cine vrei să ai prietenii cu beneficii și bineînțeles, vei avea grijă să te protejezi de o eventuală sarcină
Succes
Drăguța mea,nu exista treburi mai importante ca chestia asta.
Deși ar fi fost de bun simt sa se fi protejat,ar trebuie acum să fie bărbat și să te ajute in situația asta acum,dar din cate se vede, e doar un laș, fuge de responsabilitate.
Daca nu-ți dorești acest copil, te poți descurca și singura din aceasta privință, dar chiar și așa ...este avortul cea mai buna soluție? Daca nu ai suficiente venituri, probabil,dar daca te poți descurca,nu mai bine dai naștere unui îngeraș? Gândește-te, nu el e vinovat pentru cele întâmplate, de ce e el cel vinovat?
Acum, cum crezi, dar ar fi mare păcat să-ți distrugi corpul!
Sper ca sfatul meu sa te ajute!
Toate bune!
Îmi pare rău să aud despre această situație dificilă prin care treci. Este important să discuți cu partenerul tău despre sentimentele și preocupările tale, indiferent de natura relației voastre. Dacă ați luat o decizie împreună și ați convenit să întrerupeți sarcina, atunci este important să vă țineți de cuvânt și să vă respectați promisiunile făcute unul altuia. Dacă te simți confortabil să-l contactezi, poți încerca să-i trimiți un mesaj și să-l întrebi dacă poți să vorbești cu el despre ceea ce s-a întâmplat. Este posibil ca el să fie ocupat cu alte lucruri în acest moment și să nu poată răspunde imediat, dar dacă este important pentru tine să discuți cu el, atunci merită să încerci să-l contactezi. Însă, dacă te simți mai bine să aștepți până când el îți contactează sau dacă te simți mai bine să uiți de el, atunci poți lua această decizie. Este important să faci ceea ce este mai bine pentru tine în această situație
Eu cred ca ar trebui sa insisti mai puternic si sa vorbesti cu el, sa inteleaga faptul ca e tatic, fie ca vei avorta fie ca nu si ca nu are nici o scuza sa te evite, nu poate fi ocupat 24 din 24 dupa ce te-a inseminat!
Pe de alta parte trebuie sa fii si tu sigura ce vrei, pentru ca decizia suprema e a ta! Cu sau fara ajutorul sau vei putea creste copilul? Daca tine strict de banii domnului ocupat, eu zic sa faceti cum ati zis initial, chiar daca doare.
Repet, nu are nici o scuza, gandeste-te ca asa s-ar putea sa te lase si cand vei avea 9 luni sau cu copilul nascut. Ori isi doreste, ori nu. Poti sa-ti asumi sau nu. Eu intodeauna am vazut ca femeia persoana care decide cand si daca vrea copil, eu pot trai si fara.
Ah! Asta e foarte important, daca il pastrezi, sa nu il simti ca pe un blestem/ paguba, ci ca pe o binecuvantare, indiferent prin ce treceti, pentru ca te va simti.
Ai fi mai fericita dacă pe viitor ai respecta planul Creatorului și ai alege sa numaifaci sex fără căsătorie Avortul, care e crima în ochii Creatorului și sexul fără căsătorie, păcatul curviei nu aduc fericire pe termen lung în viata nimănui. Poate ca are ceva mustrări de înștiințat și dea aceea momentan numai vrea.
"Problema" nu a fost cauza doar din vina mea, dpmdv dacă am fost atat de maturi să discutam ce se poate întâmpla incontinuare ar putea discuta și faptul ca nu mai vrea să ne vedem, corect?
Davidandrei102 întreabă: