| ColourDreams a întrebat:

Buna dragilor!:* Am si eu o problema. si sper sa ma puteti ajuta. Am tot zis ca il uit, ca il dau dracu', ca nu il mai caut si asa mai departe. Da! Nu il mai caut, am rupt orice fel de contact/legatura cu el. L-am blocat pe toate site-urile si pe el si pe prietenii sai, astfel incat sa nu mai poata da de mine. Numarul degeaba l-am sters daca il stiu pe de rost... dar efectiv, NU l-am mai cautat! Si totusi, a trecut aproape jumatate de an de cand ne-am despartit iar mie tot nu-mi trece! El e cu alta bine mersi, eu nu pot avea o relatie pentru ca nu ma indragostesc. EL este prezent in mintea si inima mea si tare as vrea sa iasa dracului de-acolo! Vreau si eu un sfat, si nu ceva de genu : gaseste-ti pe altcineva. Pentru ca am incercat, dar efectiv... nu potsad. funda:*

Răspuns Câştigător
| NOname0917 a răspuns:

Hey sper sa te ajut in vreun fel (in ciuda celorlalte raspunsuri pe care le apreciezi probabil adevarate sau, in fine) stii? si eu am 16 ani si sunt pot sa zic intr-o situatie sa zicem asemanatoare, diferenta e ca sunt baiat laughing ok deci totul sa petrecut cu 3 ani in urma cand ziceam ca mi-am cunoscut marea dragoste. Ei bine ai amintit mai jos ca ai 17 ani (bv multi inaintehappy si ca el are 24. parerea mea personala e ca nu asta conteaza, dragostea nu are varsta. Sa revenim, aveam 13 ani si ea 16. Am fost 9 luni jumate impreuna; imi si amintesc fiecare clipa fiecare loc in care am fost, unde ne-am sarutat, parca ar fi fost ieri. Totul sa petrecut repede pana cand cineva s-a bagat peste rel noastra si mi-a luat-o ca sa zic asa laughing chestia e ca incepusem sa ne certam in ultimul timp. am plans dupa ea am incerca sa o aduc inapoi.m-am certat cu ala. nimic. Aceste umbre mau urmarit toti acesti ani. La sfarsitul lunii fac trei ani de cand neam desp. Adevarul e ca am blocato am ignorato dar iubirea era prea mare. La un moment dat supararile trecuse si s-a despartit si de ala am inceput sa vb din nou. Acum ea are pe altul eu pe altcineva, si toti imi spuneau chiar si ea las-o frate ca fete nu mai sunt? las-o ca trece si asa asa asa... timpul vindeca tot> replica ce o auzeam mereu. Din punctul meu de vedere timpul nu rezolva nimic el dă doar o alta fata lucrurilor dar totul ramane la fel in amintirea mea. Nu pot sa zic ca am renuntat la ea, dar am pe altcineva si chiar daca nu o pot avea din nou trebuie sami controlez emotiile si sa ma concentrez asupra actualei. stii? ai putea sa fii calma. nu trebuie sa il ignori sau sa faci toate acele lucruri daca nu il poti scoate din minte, atunci nu fa asta. lasa-l acolo ..isi are locul in inima ta daca v-ati iubit...te doare stiu, te inteleg asa si eu, dar, fii calma si priveste'l ca pe un om obisnuit. Tu ai toata viata inainte, el are mai multe responsabilitati la 24 de ani. Vad ca esti foarte frumoasa, in poza, sincer nu stiu cum te-as putea ajuta pentru ca..au aici ti-am spus povestea mea dar si un mic sfat. ramane la alegerea ta sa il apreciezi folositor sau jalnic happy..iti spun din nou esti foarte frumoasa si precizezi mai sus,, si nu ceva de genu gaseste-ti pe altcineva" si no sa iti zic sa faci asta pentru ca nu vrei, nu poti face ceva daca nu vrei. Multora le pasa aici de tine si iti raspund sincer dar unora nu, vor doar funda ta si atat. La mine au trecut 2 ani de atunci la tine abia jumatete de an. De uitat nu o sa il uiti deoarece la'i iubit mult. De unde stiu asta? din siplu fapt ca nu il poti scoate nici din inima nici din inima, pana si numarul de tel il stii etc. ( si eu inca ii tin minte numarul de tell laughing laughing ) nu o sa poti sa il uiti asa usor dar, da un alt sens vietii. lasa-l in inima pentru ca odata a facut parte din ea, si doar tu poti simti durerea despartirii ...nu eu, nici nimeni altcineva,, eu te pot intelege doar. Oricum sper ca am reusit sa schimb cat de cat situatie, nu stiu worried :* :* :* happy

47 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Treci peste devine o obsesie, de curiozitate câți ani ai? nu e vorba de îndrîgostit, e vorba că nu ai întâlnit încă un băiat mai bun ca el, când vei da de altul îl vei uita.

| ColourDreams explică (pentru Azµre):

17, eu cred că despre asta este vorba... şi sincer, am întâlnit o mulţime de băieţi mai buni. Dar degeaba dacă eu tot la EL mă gândesc! oh go on

| Azµre a răspuns (pentru ColourDreams):

Crezi tu că ai întâlnit? câți din cei pe care i-ai întâlnit ți-au oferit ceva special? câți te-au luat la un dans sau ți-au făcut o declarație de dragoste? numai sta axată pe el, e imposibil să îl mai ai inapoi.

Stiu. dar cum sa trec peste mai repede? Si baiatul acela despre care vorbesti intarzie sa mai apara.winking

Dacă tu ai o obsesie cu fostul, oricare băiat care apare e sub așteptările tale! Dă-i o șansă noului băiat! Nu te mai gândi la fostul. Dă-l în măsa. Dacă v-ați despărțit trebuia să fie un motiv ori vina ta ori a lui! A cui a fost?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poate sa-ti treaca o dragoste in doar 6 luni, mai ales daca cauti obsesiv vindecarea. trebuie sa-ti gasesti alte preocupari, sa nu mai cauti alta iubire macar vreo 2 ani si vei vedea ca te vei vindeca si vei dori apoi sa cauti si pe altcineva. dar deocamdata este mult prea devreme. Nu mai fi atat de incrancenata, asta iti face si mai grea vindecarea. Daca tot sgandari rana, ea nu se va inchide. dar daca nu te vei mai incrancena asa si iti vei da voie sa suferi, vei vedea ca in 2 ani vei fi ca noua si inima ta va iubi din nou apoi

A amândurora. Mai mult a lui dar nici eu nu am fost sfântă. Amândoi am greşit.

Care a fost motivul mai exact, spune-mi și mie cu ce a greșit el și cu ce ai greșit tu? și cum s-a terminat totutl.

| Azµre a răspuns (pentru Brigaela):

Se poate și mai repede, numai să nu se mai gândească la trecut!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
daca el si-a refacut situatia amoroasa, tu de ce nu poti? incearca sa te autosugestionezi zicandu-ti ca nu te-a meritat si ca vei gasi un suflet drag care te va merita si iti va oferi locul cuvenit..incearca sa te axezi pe ceva si fa in asa fel ca mintea ta sa fie ocupata cu altceva..capu sus! viata e frumoasa/scurta/si nu merita sa suferi la nesfarsit pentru cineva care nu tea apreciat.
O zi frumoasa sa aihappy

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Azµre):

Mult mai repede nu se poate daca l-a iubit. Adica probabil se poate cu cateva luni mai repede, dar nu dupa doar 6 luni (sau un terme apropiat de aceste 6 luni).

Pai, totul a inceput sa se destrame cand el m-a inselat. Apoi eu, apoi ne-am impacat dar nu a mai fost la fel. Ne-am despartit, iar ne-am impacat. Eu mi-am facut alti prieteni si de cand si-a gasit si el pe altcineva parca am innebunit

| Azµre a răspuns (pentru Brigaela):

Eu mă refeream la mai puțin de 2 ani mamă happy
Dar să vrea și ea...

Păi ce mai vrei acum, te-a înselat rolling on the floor wtf, a făcut-o odată, o va face ș ia doua și a treia oară! Nu văd de ce trebuie să suferi atât. Nu te prețuiește!
Și nu te respectă.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Azµre):

Am inteles, dar sa stii ca pentru o iubire adevarata, poate nu sunt doia ani, e un an si 8 luni sau si 10 luni, dar nu mi se pare o diferenta semnificativa. oricum, daca ai iubit cu adevarat, in medie iti trebuie minim 18 luni sa incepi sa te vindeci, iar vindecarea mai dureaza si ea ceva. spuneam ca intervalul poate fi usor mai mic de 2 ani, asa cum spui tu, dar este cu certitudine mult mult mai mare de 6 luni.

Da dar ştiu că m-a iubit. Când m-a văzut cu alt băiat (după ce mă înşelase a început să plângă şi mi-a dovedit de N ori că mă iubeşte) însă, după ce a cunoscut-o pe aia cu care e acum m-a uitat de tot, aşa cred. Sau cel puţin aşa îmi dă de înţeles.

| Azµre a răspuns (pentru caramela):

Auzi caramela, a înșelat-o și ea tot pe el îl vrea...

Ce treabă are una cu alta, el nu te-a iubit, dacă te iubea nu te însela, ce e atât de greu să înțelegi asta! A devenit o obsesie pentru tine acest băiat tu nu vezi că îți face rău! renunță la sentimentele astea.

caramela
| caramela a răspuns (pentru Azµre):

PFF asta e, cred ca unora le place sa sufere..ar trebui sa fie o invatare de minte sa nu se mai arunce asa mult din prima si sa astepte pana ii va surade norocul, dar cum majoritatea incep "practica" la varste fragede...la ce sa ne astepatm draga Azure?
O zi buna sa aihappy

Si tu crezi ca este asa de simplu?

| Azµre a răspuns (pentru caramela):

La mai multă înțelegere happy

Da atât de simplu! De ce nu vrei să crezi asta? Tu ai 17 ani ok, dar el câți ani are? Relația voastră cât a durat?

| Fatamuntilor a răspuns:

Draga mea, am impresia ca tu nici nu vrei sa-l uiti.Ca dovada ca ai scris aici.
Ca te-a inselat nu-i de ajuns? E clar ca nu te mai iubeste.
Iubirea trebuie sa vina din partea amandora.
e GREU de uitat, ma gandesc ca e prima iubire.Dar cu putin efort, se poate.
UITA-l
Gaseste si iubeste pe altcineva!

| FemeiaPisică a răspuns:

Este aproape imposibil să îţi treacă dorul de el aşa dintr-o dată. Aşteaptă băiatul potrivit ţie, încă nu ai cunoscut toţi băieţii din lumea asta!

| neutrino a răspuns:

Din pacate, sunt cazuri cand, chiar si atunci cand apelam la serviciile capului, tot inima castiga! Numai timpul mai poate rezolva aceasta problema.

| idAPeDos a răspuns:

Te gandesti la el pentru ca incerci sa iti amintesti momentele frumoase. Poate e putin mai greu, dar trebuie sa incerci sa iti concentrezi atentia asupra altor lucruri. Poti practica un sport sau ceva ce te tine concentrata, pentru ca incercand sa fi cu altu' clar nu e o idee. Apa trece, dar pietrele raman, deci nu o sa-l uiti vreodata, dar o sa il vezi doar ca pe o simplu persoana din trecutul tau.Multa bafta!

| Raiiiisa a răspuns:

Daca ai crezut ca blocandu-l pe toate site-urile,il vei putea uita mai usor cred ca te-ai inselat.
Nu poti pentru ca inca tu mai simti ceva pentru el, si oricat de mare ti-ar fi hotararea amintirile cu el inca mai persista si e si normal dupa o relatie in care ai pus suflet si tu si el.
Faptul ca a ajuns sa te insele asta nu insemna ca nu te-a mai iubit, insemna ca nu a stiut sa te aprecieze destul si credea ca in alta parte gaseste ceva mia bun si pentru ca nu a gasit, si-a dat seama ce are langa el.Tu te-ai gandit sa te razbuni inselandu-l si imi dau seama ca l-a durut foarte tare pentru ca pentru un baiat este mai dureros cand un altul isi baga *** in ce are el, poti fi sigura de asta.
Daca e cu alta sa nu crezi ca e 100% fericit, poate si el se gandeste la fel la tine, dar cred ca la voi e devina orgoliul.
Parerea mea este ca nu ar mai trebui sa te chinui sa-l uiti, pentru ca momentan nu cred ca vei putea.Nu am intentionat niciodata sa-i uit pe fostii, m-am obisnuit cu ideea si mi-am dat seama foarte repede ca exista si alti baieti, dar trebuie sa ne deschidem inima si ochii.

| Cristiann25 a răspuns:

Eu cred ca te inteleg perfect pentru ca asta patesc si eu! Eu sunt baiat din cate vezi dupa nume.Nu poti sa il uiti! Stii sa-ti zic una "Daca esti sigur de ceea ce simti nu te da batuta"! Nu conteaza ca are prietena daca il iubesti recastiga-ti prietenul inapoi pentru ca asta e ceea ce voi face si eu nu ma voi da batut! Mult succes daca vei lupta pentru relatia voastra.Te pup

| BonneLess a răspuns:

Daca ai dat de foarte multi baieti buni dupa ce ai avut o relatie cu el inseamna ca ai o foarte grava problema, si cand spun asta ma refer la faptul ca pe parcursul relatiei cu el ai intalnit lucruri noi si poate te-a "vrajit" putin baiatu'.Mai cauta un baiat bun si poate o sa te faca sa il uiti definitiv, pana la urma ai doar 17 ani, nu o sa dispara baietii din tara asta si chiar daca ar disparea mai sunt si alte tari. Nu iti mai face probleme, mai destinde-te, iesi cu prietenii la plimbare sau poate petreceri, poti gasi baieti oricunde. Multa bafta!

Poate o sa razi sau poate o sa ma "certi". Dar el are 24 ani. Pana la urma nu a contat diferenta de varsta dintre noi 2. In total a durat 8 luni, dar a fost primul si am tinut extrem de mult la el!