| ColourDreams a întrebat:

Buna dragilor!:* Am si eu o problema. si sper sa ma puteti ajuta. Am tot zis ca il uit, ca il dau dracu', ca nu il mai caut si asa mai departe. Da! Nu il mai caut, am rupt orice fel de contact/legatura cu el. L-am blocat pe toate site-urile si pe el si pe prietenii sai, astfel incat sa nu mai poata da de mine. Numarul degeaba l-am sters daca il stiu pe de rost... dar efectiv, NU l-am mai cautat! Si totusi, a trecut aproape jumatate de an de cand ne-am despartit iar mie tot nu-mi trece! El e cu alta bine mersi, eu nu pot avea o relatie pentru ca nu ma indragostesc. EL este prezent in mintea si inima mea si tare as vrea sa iasa dracului de-acolo! Vreau si eu un sfat, si nu ceva de genu : gaseste-ti pe altcineva. Pentru ca am incercat, dar efectiv... nu potsad. funda:*

Răspuns Câştigător
| NOname0917 a răspuns:

Hey sper sa te ajut in vreun fel (in ciuda celorlalte raspunsuri pe care le apreciezi probabil adevarate sau, in fine) stii? si eu am 16 ani si sunt pot sa zic intr-o situatie sa zicem asemanatoare, diferenta e ca sunt baiat laughing ok deci totul sa petrecut cu 3 ani in urma cand ziceam ca mi-am cunoscut marea dragoste. Ei bine ai amintit mai jos ca ai 17 ani (bv multi inaintehappy si ca el are 24. parerea mea personala e ca nu asta conteaza, dragostea nu are varsta. Sa revenim, aveam 13 ani si ea 16. Am fost 9 luni jumate impreuna; imi si amintesc fiecare clipa fiecare loc in care am fost, unde ne-am sarutat, parca ar fi fost ieri. Totul sa petrecut repede pana cand cineva s-a bagat peste rel noastra si mi-a luat-o ca sa zic asa laughing chestia e ca incepusem sa ne certam in ultimul timp. am plans dupa ea am incerca sa o aduc inapoi.m-am certat cu ala. nimic. Aceste umbre mau urmarit toti acesti ani. La sfarsitul lunii fac trei ani de cand neam desp. Adevarul e ca am blocato am ignorato dar iubirea era prea mare. La un moment dat supararile trecuse si s-a despartit si de ala am inceput sa vb din nou. Acum ea are pe altul eu pe altcineva, si toti imi spuneau chiar si ea las-o frate ca fete nu mai sunt? las-o ca trece si asa asa asa... timpul vindeca tot> replica ce o auzeam mereu. Din punctul meu de vedere timpul nu rezolva nimic el dă doar o alta fata lucrurilor dar totul ramane la fel in amintirea mea. Nu pot sa zic ca am renuntat la ea, dar am pe altcineva si chiar daca nu o pot avea din nou trebuie sami controlez emotiile si sa ma concentrez asupra actualei. stii? ai putea sa fii calma. nu trebuie sa il ignori sau sa faci toate acele lucruri daca nu il poti scoate din minte, atunci nu fa asta. lasa-l acolo ..isi are locul in inima ta daca v-ati iubit...te doare stiu, te inteleg asa si eu, dar, fii calma si priveste'l ca pe un om obisnuit. Tu ai toata viata inainte, el are mai multe responsabilitati la 24 de ani. Vad ca esti foarte frumoasa, in poza, sincer nu stiu cum te-as putea ajuta pentru ca..au aici ti-am spus povestea mea dar si un mic sfat. ramane la alegerea ta sa il apreciezi folositor sau jalnic happy..iti spun din nou esti foarte frumoasa si precizezi mai sus,, si nu ceva de genu gaseste-ti pe altcineva" si no sa iti zic sa faci asta pentru ca nu vrei, nu poti face ceva daca nu vrei. Multora le pasa aici de tine si iti raspund sincer dar unora nu, vor doar funda ta si atat. La mine au trecut 2 ani de atunci la tine abia jumatete de an. De uitat nu o sa il uiti deoarece la'i iubit mult. De unde stiu asta? din siplu fapt ca nu il poti scoate nici din inima nici din inima, pana si numarul de tel il stii etc. ( si eu inca ii tin minte numarul de tell laughing laughing ) nu o sa poti sa il uiti asa usor dar, da un alt sens vietii. lasa-l in inima pentru ca odata a facut parte din ea, si doar tu poti simti durerea despartirii ...nu eu, nici nimeni altcineva,, eu te pot intelege doar. Oricum sper ca am reusit sa schimb cat de cat situatie, nu stiu worried :* :* :* happy

47 răspunsuri:
| ColourDreams explică (pentru Fatamuntilor):

Cum as putea sa uit o persoana care candva a insemnat totul?! eu cred ca este imposibil. Pe altcineva? Nu e asa usor. Adica, am incercat dar efectiv am sentimentele "blocate". Si cred ca si eu sunt blocata in trecut.

| mona a răspuns:

Nu te-ai indragostit inca pentru ca nu ai cunoscut persoana potrivita iar de fostul tau prieten atat pot sa zic....lasa-l sa plece si din mintea ta [degeaba ai sters numar de telefon, fb si alt chestii daca te gandesti mereu la el]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am ssi eu o intrebare daca acum s-ar intoarce la tine uitand de pr lui si asa...tu l-ai mai accepta? daca da normal ca raspunssul e ca tu nu vrei sa-l uiti si te inteleg, la mine e aproape un an de cand nu uit de un baiat am incercat sa-l uit dar mereu apare ceva care sa aiba legatura cu el prieteni dea lui rude sau chiar el ma cauta in fine.e greu logic sa uiti de asa zisa prima iubire si mai e faza ca cel mai bine e sa te gandesti la lucrurile rele pe care le-a facut nu la cele bune, cele bune puteau fii si false desi cele rele nu mi se par a fi false amn2 ati fost orgoliosi dar asta consider eu ca este o etapa din viata peste care trebuie sa treci e ca si cum te-a pregatit pentru ce urmeaza te face mai puternica.
vine si pentru noi partea buna cand ne asteptam cel mai putin, desii eu zm 15 ani poate multi vor crede ca eu nu stiu nimic despre asta, nu-mi pasa de paerile lor eu traiesc dupa propriile mele pareri si dupa cum am spus acum dupa aproape un an observ ca a fost o pierdere de timp daca nu vrei un prieten du-te cu fetele iesi in club distreazate..imediat vine vara gasesti tu ceva nu mai te gandi la asta eu uneori ma bucur cand imi spun ca sunt burlacita pana la capatlaughing si o zic in gluma! trebuie sa fii independenta, fericirea ta nu depinde de un baiat tu trebuie sa o creezi :*

| Azµre a răspuns (pentru ColourDreams):

Problema ta e alta să înțeleg tu ai întreținut relații sexuale cu el? asta să înțeleg din primul nu?

| HaLoGeNNN a răspuns:

I-ati bine mersi si tu un iubit si cu cat iti iei unu mai repede cu cat uiti mai repede de ala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Azµre):

Ai dreptate! si mie mi-a trecut prin gand asta si posibil..multe fete sufera din cauza asta e ca si cum ai dat ceva lui ce-ti apartinea si apoi a plecat

| ColourDreams explică (pentru anonim_4396):

Exact...

| Azµre a răspuns (pentru anonim_4396):

Da aici majoritatea nu gândesc, că oricum fiecare partener cu care te vei culca va fi același lucru, tot prima dată va fi din punct de vedere psihic. Dar ele se rezumă doar la fizic și atât.

| ColourDreams explică (pentru NOname0917):

Sincer, chiar m-ai ajutat si mi-ai ridicat putin moralul. Apreciez ca iti pasa... si ca ti-ai pierdut putin timp pentru a-mi scrie aceste lucruri. Iti multumesc din suflet pentru tot ajutorul! :*

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns:

Nu pot avea o relatie, pentru ca nu ma indragostesc. Nu e asa. Intai ai relatia si apoi treptat, te indragostesti, daca cel cu care esti stie sa te faca sa te indragostesti de el. Daca nu merge, vei avea alta relatie si alta si alta... pana vei gasi pe cine trebuie. Am suferit un an dupa cineva si simteam mult mai tare suferinta cand nu aveam prietena. Sfatul meu e sa iti faci un prieten, care sa ti-l scoata din cap.

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns (pentru NOname0917):

Prietene, nu stiu cat ai iubit tu la 13 ani. Da, asa e, nu o sa uiti niciodata o persoana pe care ai iubit-o, dar la 13 ani nu vorbim de iubire.

| NOname0917 a răspuns (pentru Radu_Bogdan_Ionut_1990):

laughing da asa-i.dar asta e povestea eram doar un copil.dar m-a invatat ea

| NOname0917 a răspuns (pentru ColourDreams):

Stii? parca m-am apropiat de tine prin aceste fapte.dar nu pot spune ca am pierdut timpul..ma simt bine ca m-am putut face remarcat si ca te-am ajutat cat de putin happy :*. oricand ai nevoie de ajutor, spune big grin suntem mereu aici

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns (pentru NOname0917):

Nici nu inveti sa iubesti la 13 ani, insa ma bucur ca ai reusit sa iti dai seama ca a fost o copilarie.

| NOname0917 a răspuns (pentru NOname0917):

Da.a fost o copilarie

| mindlessbrain a răspuns:

Primul... clar. Diferenta de varsta conteaza intr-un oarecare fel aici, pentru ca el te-a crezut o copila, in cazul in care te-ai si culcat cu el, era el sigur de ceea ce face, acum depinde si ce intentii a avut el cu tine.

| Andrei63673 a răspuns:

Da-l dracu happy