| marina11 a întrebat:

Buna dragilor :*. de curand am aflat ca ma place un baiat dragut.insa mai este si madalin la mijloc.care e din ce in ce mai tandru... ce sa fac? FARA raspunsuri gen : ascultati inima si din astea
PS:Eu sunt mai realista. si ca sa stiti cine e madalin. cititi si celelalte intrebari. si baiatul de care am aflat ca ma place se numeste spiri. cred ca am pus o intrebare si in legatura cu el. asa ca uitati`va.si ca sa adaug mai mult eu il plac pe madalin. insa spiri e mai frumos :X

11 răspunsuri:
| CrisAvon a răspuns:

Daca il placi pe Madalin raspunsul pare destul de evident: ramai cu el. Doar pentru ca un baiat frumos te place asta nu inseamna ca trebuie sa fi neaparat cu el.
Gandeste-te de cine iti place mai mult, cu cine vrei sa iti petreci timpul, alaturi de cine vrei sa fi, gandeste-te la cum sunt cei doi baieti si vezi cu cine vrei sa ramai.
Chestia cu "asculta-ti inima" e putin prea siropoasa, dar e oarecum adevarata. Noi nu putem sa-ti spunem ce sa faci, tu trebuie sa-ti analizezi sentimentele si sa decizi ce trebuie sa faci.

greece12
| greece12 a răspuns:

Daca esti mai realista si nu vrei sfaturi de gen "asculta-ti inima",nu prea vad cam cu ce te-am putea ajuta noi.
Acest Madalin,cat timp exista in viata ta,inseamna ceva pentru tine,tu l-ai primit in preajma ta si tu ai o slabiciune pentru el.
Si,daca la fiecare baiat frumos care se gandeste sa te placa,tu te intrebi ce sa faci,atunci ii plang soarta lui Madalin care a avut proasta inspiratie sa-ti intre in inima, pentru ca tu de inima nu vrei sa asculti!
Baieti frumosi care te vor place, o sa intalnesti multi.Care te vor vrea si te vor accepta si te vor intelege?
Sau asta nu conteaza?

| marina11 explică (pentru greece12):

Vreau sa mai adaug ca madalin nu ma place cu adevarat. adica nu se poatra asa cum ar trebui cu mine decat in anumite momente el la mine vede doar fundul si sanii credeti`na...dar cu spiri e altfel el e mult mai sensibil si.se poarta altfel cu fetele

greece12
| greece12 a răspuns (pentru marina11):

Draga mea,luminata la minte pari sa fii,de ce nu te gandesti putin? De ce esti nesigura pe tine?
Viata e un risc,asumati-l. Daca iese prost,inseamna ca n-ai ales bine si ai grija data viitoare,nu?
Dar,daca nu incerci, nu vei stii niciodata!
Deci, mai intai gandesti.Ca ai cap s-o faci!
Bafta!

Sincer ...nu vreau sa fiu ranita ...asta e tot altfel as incerca si madalin e dragut da v-am zis ce vrea de la mine. aseara niste fete ne obligau sa ne pupau dar eu nu voiam insa el nu zicea nu pentru ca nu eram sigura pe situatie si sad nu stiu ce sa fac

greece12

Nu strica un pic de hotarare, nu e greu sa spui NU.Esti singura stapana pe tine,nu te poate obliga nimeni sa faci ceva ce nu vrei, nu?
Daca se supara, are o problema de comportament.Pana si-o rezolva, il tii la distanta!

Nu ai inteles.am zis ca el voia aseara sa ne pupam insa l`am refuzat intr-un mod civilizat ...acum chiar nu stiu ce sa fac...

greece12

Am inteles, totusi si NU-ul tau bineinteles ca asa si trebuia sa fie, civilizat.
Cauta un baiat care sa te pretuiasca si sa te respecte.In momentul de fata poti alege!

Spiri e mult prea cautat de fete.de ex acum nu e liber.e cu o prietena fff buna de`a mea si ea e foarte geloasa.insa i-am explicat ca fiecare poate spune ca ca o alta persoana e draguta. insa sper sa nu se deaparta ...acum cred ca aleg varianta madalin. doar ca la un momentdat cand o sa ne despartim ...sigur o sa se termine urat cu injuraturi si de`astea si de asta am eu teama asta

Te rog sa`mi da`i id`ul tau sa vb in particularwinking

greece12

Incearca un mesaj privat, vad ca esti utilizator senior, poti trimite mesaje.