Daca il placi pe Madalin raspunsul pare destul de evident: ramai cu el. Doar pentru ca un baiat frumos te place asta nu inseamna ca trebuie sa fi neaparat cu el.
Gandeste-te de cine iti place mai mult, cu cine vrei sa iti petreci timpul, alaturi de cine vrei sa fi, gandeste-te la cum sunt cei doi baieti si vezi cu cine vrei sa ramai.
Chestia cu "asculta-ti inima" e putin prea siropoasa, dar e oarecum adevarata. Noi nu putem sa-ti spunem ce sa faci, tu trebuie sa-ti analizezi sentimentele si sa decizi ce trebuie sa faci.
Daca esti mai realista si nu vrei sfaturi de gen "asculta-ti inima",nu prea vad cam cu ce te-am putea ajuta noi.
Acest Madalin,cat timp exista in viata ta,inseamna ceva pentru tine,tu l-ai primit in preajma ta si tu ai o slabiciune pentru el.
Si,daca la fiecare baiat frumos care se gandeste sa te placa,tu te intrebi ce sa faci,atunci ii plang soarta lui Madalin care a avut proasta inspiratie sa-ti intre in inima, pentru ca tu de inima nu vrei sa asculti!
Baieti frumosi care te vor place, o sa intalnesti multi.Care te vor vrea si te vor accepta si te vor intelege?
Sau asta nu conteaza?
Spiri e mult prea cautat de fete.de ex acum nu e liber.e cu o prietena fff buna de`a mea si ea e foarte geloasa.insa i-am explicat ca fiecare poate spune ca ca o alta persoana e draguta. insa sper sa nu se deaparta ...acum cred ca aleg varianta madalin. doar ca la un momentdat cand o sa ne despartim ...sigur o sa se termine urat cu injuraturi si de`astea si de asta am eu teama asta
fsorin96 întreabă: