Sa zicem ca da, acesta nu a fost chiar un sarut reusit.Intr-adevar are loc schimbul de saliva dar in cantitati asa mari nu e normal
Se mai întâmplă să mai "eşueze" câte un sărut. Dar dacă băiatul salivează după tine nu e vina lui. Mai exersaţi şi o să găsiţi un echilibriu, un sărut "al vostru"
La asta ma gandeam si eu ideea e ca el nu ma "manjit" cu saliva folosindu-si limba la momentul respectiv, el pur si simplu facea asta cu buzele si de-asta ma tot intrebam daca e normal ca la un sarut sa se imtample chestia asta
Da dar problema este ca nu stiu ce sa fac, adica el probabil acum crede ca mie mi-a placut acel sarut si nu stiu cum sa-l "corectez" cum ar veni, de zis nu prea as vrea sa-i zic pentru ca el si-asa e timid si nu vreau sa il fac sa se simta incomod
Uită de cel de azi, o să vină multe, foarte multe. Nu are rost să pui accentul doar pe cel de azi
Sunt foarte multe moduri de a saruta o persoana. Daca sunteti noi in acest "domeniu" e normal sa se intample asta.Cu timpul veti avea un sarut doar al vostru.Bafta!
Deoarece este prima relatie, se pot considere si esecuri.Asa sunt la primele relatii.