| Sinceritate a întrebat:

Buna dragilor,mi-as dori foarte mult sa ma ajutati in legatura cu aceasta nelamurire a mea,actualul meu prieten inainte de a fi cu mine a suferit foarte mult din cauza unei fete si desi el spune ca nu o mai suporta cand ea ii trimite mesaje el raspunde iar eu intr-o zi l-am pus sa aleaga ori nu mai vb cu ea,ori vb si eu cu fostul si nu a vrut sa aleaga spunandu-mi "nu ai de ce sa fi geloasa,oricum nu o suport si plus ca ea e mai geloasa ca tine", ce sa inteleg eu?

Răspuns Câştigător
| WildDream a răspuns:

Daca numai ea il cauta atunci nu e asa grav, dar daca si el o cauta si ii da liber sa-l caute e de rau. E clar ca desi l-a facut sa sufere el inca nu a uitat-o, iar ea e geloasa pe relatia ta cu el si incearca sa intervina. E nesimtita rau, dupa ce ca l-a inselat tot ea vrea sa-i strice relatia.
Daca sunteti de putin timp impreuna e relativ normal ca el inca nu a uitat-o, dar cu putin ajutor din partea ta o sa treaca mai departe.
Totusi daca vezi ca devine un obicei din a vorbi cu ea si din astea trebuie sa pui picioru in prag.

3 răspunsuri:
| lolylolypops a răspuns:

Ca el inca tine la ea si ca desi l-a facut sa sufere el nu o poate uita in totalitate! Ai citit mesajele pe care i le trimite ea? Daca ea vrea ca ei doi sa se impaca, poate a constientizat ca a gresit! Ai grija, fii precauta!

| Sinceritate explică (pentru lolylolypops):

O singura data l-am suprins scriind mesaj si l-am intrebat cine e si era ea, il chemase la plimbare dar el a zis ca nu, ca ramane cu mine, totusi la inceputul relatiei tot primea mesaje de la ea iar el imi zicea ca e o fosta colega pana am aflat singura.Ea l-a inselat cu varul lui si el spune ca o uraste pentru asta si nu s-ar impaca cu ea niciodata iar ea nu l-a cautat pana cand a aflat ca e cu mine.

| Mikutza98 a răspuns:

Chear daca l-a facut sa sufere el nu o peate uita, cu timpul o s-o uite. Daca el a spus ca nu ai de ce sa fii geloasa cred ca nu e o problema. Citeste-i mesajele cu dinsa. Incearca sa-l faci fericit alaturi de tine. Si nu te speria, cred ca e ceva normal ca el sa vorbeasca cu dinsa.