Buna!
Inteleg cum e, eu am avut o relatie de 2 luni numai, si nu pot sa-l uit nicicum. Dar ce poti face in privinta asta?
Cauta-ti pe altcineva, sau stai putin timp singura, poate e mai bine. Crede-ma, o sa se intoarca candca. Inearca sa nu mai plangi, asta iti face foarte mult rau. E groaznic, stiu. dar totul se poate rezolva. Ia-o usor, incet, ai rabdare, o sa fie bine!
Sper ca o sa reusesti! Ai grija de tine si inceteaza cu plansul, nu ajungi nicaieri cu asta! Te pup si baftaa! :*
Citeste pilda semanatorului. Nu se refera la acelasi lucru, dar iubirea dintre oameni se asemana foarte mult cu iubirea de Dumnezeu. Iubirea voastra este o samanta sufocata intre buruieni.
Asa e in adolescenta. Sentimentele sunt schimbatoare. Baietii la varsta asta vor sa experimenteze, sa cunoasca multe fete, sa faca sex in toate modurile posibile etc. Nu prea se gandesc ei la relatii serioase si treburi de astea. Poate dupa 24-25 de ani, sa vrea altceva. Pana atunci, e pe primul plan distractia. Nu te consuma atat. Face parte din experientele vietii. Nu e asta, e altul.
Stiu ca asa sunt baietii, doar ca el chiar vroia o relatie serioasa cu mine, doar ca parintii... Si aici nu este vorba de sex, daca statea cu mine doar pentru asta nu astepta 2 ani jumatate. Si cand spun ca parintii sunt de vina, o spun pentru ca asa este, din cauza lor el nu are timp pentru mine. Stiu ca acum ati spune: "Daca te iubeste asa de mult lupta pentru tine", dar daca nu ii asculta, si nu face ce spun ei, ii spun ca are 18 ani sa se descurce singur.
Am citit de ma ustura ochii Incearca sa vorbesti cu el spune-i ca vrei sa stati de vorba sa lamuriti lucrurile. ma rog as avea 1001 sfaturi sa-ti dau fiindca am trecut si eu prin asta (numai ca la mine au fost 3 ani si 9 luni si am 18 ani) dar nu prea imi vine sa ti le zic aici. mai ales ca asta ar insemna sa-ti povestesc despre trecutul meu. Lasa-te ajutata, iesi cu prietenii cand n ai ce face. daca vei sta singura normal ca iti vei aminti de el
Da eu cred ca se va reintoarce la tine daca te iubeste atat de mult si ati avit o relatie frumoasa