Trebuie tratament, posibil candidoza sau alta infectie. Se trateaza relativ usor. Fara tratamente cu bicarbonat... la dermato venerice consult cat mai repede.
Lasă astea și prezentați-vă la urolog/dermato-venerolog. Este posibil să fie doar o iritație, dar mergeți acum, că în caz de boală, cu cât avansează e mai greu de tratat
Daca tii la el aștepți sa se vindece, ideea este următoarea, ar fi trebuit sa știi de aceasta problema adică să-ți fi spus el, nu ar strica sa facă niste analize specifice totuși pentru aceasta problema.
Poate foarte bine să fie o simplă iritație, ori de la igienă not ok, ori de la prea mult „frecat maimuța"...
Tratamentul (dacă e vorba despre candida) nu se face ținând puța în apă cu bicarbonat. Singurul tratament naturist cât de cât eficient e uleiul de cocos (nu de „cocoșel"!) dar e bine să fie doar adăugat unui tratament alopat cu pastile sau unguente recomandate de un medic dermatolog.
Am sperat sa se raspunda strict pe subiect,si noi stim de analize ca trebuie facute,da noi nici nu ne+am ***, cum i-am vazut rosetiile alea mici n-am facut nimic, si ma ingrijorez pentru el si am pus o intrebare cu speranta sa se raspunda direct pe subiect, zilele astea merge si el la analize, bicarbonatul de sodiu este medicament natural.Dar imi doream un raspuns la ceea ce am intrebat, multumesc ca ti-ai alocat cateva minute sa-mi scrii.
Are nevoie de antibiotice nu de bicarbonat de sodiu
https://www.medlife.ro/candidoza-cauze-simptome-tratament
X221X întreabă:
Anonima17191 întreabă: