| Ora411C a întrebat:

Buna, dupa ani si ani apelez la voi.
Am o intarziere a ciclului de 8 zile.
Folosesc metode contraceptive, si anume Logest. Am facut doua teste de sarcina, ambele fiind negative, iar luna trecuta am fost la medic, medicul zicand ca ciclul menstrual din cauza pastilelor va fi mai putin decat de obicei, insa in momentul acesta observ ca nu e deloc. Intrebarea mea este, care sunt sansele de a fi insarcinata?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Folosind anticonceptionale nu ar trebui sa-ti faci probleme de sarcina.

4 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Conform celor spuse de medicul ginecolog, șansele ar fi zero.
Dar, problema este când ați avut ultima penetrare neprotejată și dacă erați sau nu, în acel moment, în perioada fertilă!
Altfel, nu există nici o șansă de a avea o sarcină.
Dar, dacă ați fost prea încrezătoare în pastile, v-ați jucat în perioada fertilă, ar fi bine să faceți un nou control medical pentru liniștea dumneavoastră!
Multă sănătate!

| Ora411C explică (pentru romeo78):

Nu s-a intamplat in perioada fertila, insa intr-adevar nu utilizez alte metode contraceptive.
Mentionez ca am inceput deja al doilea blister de AC.
Am mici simptome cum ca ar trebui sa apara CM, insa nu as vrea sa interpretez gresit.
Sanatate!

| romeo78 a răspuns (pentru Ora411C):

Un mic sfat: fi mai relaxată, nu mai intra imediat în panică, bucură-te de tinerețe, distrează-te și puțin mai mare grijă, dacă nu vrei o sarcină înainte de căsătorie!

| Ora411C explică (pentru Violleta2022):

Multumesc pentru raspuns, multa sanatate si o viata lipsita de evenimente neplacute iti doresc!