anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E ceva banal ce scriu aici, dar ma simt singura și vreau sa scriu... ieri când ne-am întâlnit cu mama prietenului meu a zis ca sunt o mare schiloada, după ce am plecat l-a sunat pe el și nu a putut sa răspundă pentru ca avea ceva treaba și mi-a zis mie sa o sun sa văd ce vrea, mi-a zis ce voia sa-i zică și iar a început ca sunt schiloada, sa pun mâna sa mănânc, ca sunt vai de capul meu și mai multe... acasă ajungând, el m-a întrebat ce am și am refuzat sa-i zic, dar a insistat și i-am zis " întreabă-ți mama" și a început și el sa-mi facă reproșuri, ca nu poate sa-mi zică nimeni nimic ca ma supăr, ca sunt alintata, a sunat-o pe maica-sa sa-i zică sa nu ma mai sune de azi înainte ca-s o plângăcioasă și multe jignindu-ma, și tot el e cel supărat, iar eu ma simt un nimic, cu ce am greșit eu atât de mult? Ca m-am simtit prost?! De acum o sa țin pentru mine tot.

22 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Mi se pare lipsa de respect atat din partea lui cat si a mamei. Asta ti se pare o relatie normala?

| Dishka a răspuns (pentru Aasdfghj):

Nu, ne-am despărțit.

| Aasdfghj a răspuns (pentru Dishka):

Ai ales foarte bine.

| Adry05 a răspuns:

Ești într-o familie de rahat plină de bullies, sincer. dă-i naiba și ieși din mediu ăla că băieți mai sunt. cu ăsta ajungi să te facă și proastă și-n multe alte feluri și tot pe tine să dea vina. dacă nu-i zgudui un pic realitatea părăsindu-l doar așa ajungi.

| Dishka a răspuns (pentru Adry05):

M-a făcut și așa. și da ok, recunosc ca poate sunt eu prea sensibilă sau alintata, dar cred ca era mai ușor dacă " nu contează ce zice mama, eu te iubesc oricum ai fi" sau poate cer prea mult, nu știu :’(

| Adry05 a răspuns (pentru Dishka):

Ce nu înțelegi că e o familie de tâmpiți care te tratează și zic ce au chef tocma pentru că stai acolo și le permiți? dacă ai avea un pic de respect de sine ai ieși de acolo.

Dar nu stau cu ei, din contra el sta la mine pentru ca ai lui sunt divortati și maica sa e recasatorita cu unu care are domne ditamai viloiu, dar nu are o camera și pentru el...(când l-am cunoscut stătea la bunica lui, și mi-a fost mila), și nu regret nimic sau sa ma laud, dar i am fost alături mai mult decât mama sa, și de asta ma doare.

Mă refeream la relație nu la stat propriu zis. degeaba te plângi aici d cum ești tratată că nu se schimbă nimic dacă te plângi pe internet. ieși din relație dacă nu-ți convine și gata

Am discutat situația, tot pe a lui o tine, ne-am despărțit...

Foarte bine, dă-l naiba de bou

Și deși m-a văzut cu șiroaie de lacrimi pe fata, a ales sa plece. mulțumesc!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să renunți la așa familie.

| Celcestietot a răspuns:

Ar fi amuzant să rămâi acolo în acea familie.

| Andreeush a răspuns:

De ce mai stai cu el?

| cristimihailov a răspuns:

Ai si tu odata incredere in tine.
Da-i exit prietenului ala al tau si cauta pe altul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Despărțire! Iesi din asemenea familie, nu au minte si respect.

| Dishka a răspuns (pentru anonim_4396):

Ne am despărțit, tot ideea lui o susține!

| anamaria82726 a răspuns:

Domne, ce mama! Nu este normal. Mama lui nu are nici respect pentru fiul ei, nici pentru cei din jururl lui. Nu inteleg sincer cum si-a permis sa spuna asta. Mai ales ca stia ca esti iubita fiului ei. Asa sunt unele mame. Au impresia ca isi apara copilul indepartand unele persoane din viata lui. A facut-o intentionat, ca sa nu mai vrei sa vorbesti cu el. E genul care vrea sa ia toate deciziile pentru copilul ei. Crede ca ii face bine, dar se inseala. Si mi se pare si mai penibil ca a judecat aspectul fizic. Ca doar nu ai facut nimic rau. Poate ai un caracter frumos si s-a grabit ea sa judece. Asa sunt oamenii... oricum, ti-as fi zis ca nu trebuie sa iei in seama ca a spus mama lui daca voi va iubiti. Dar ai zis ca el nici macar nu ti-a fost alaturi. Adica el i-a luat apararea mamei lui si a si inceput sa te jigneasca. Parerea mea e ca niciunul nu te merita in viata lor.

| xilef123 a răspuns:

Eu iti recomand sa schimbi prietenul, daca nu ti-a luat apararea nu insemni nimic nici pentru el, pentru maica-sa oricum esti o nimeni