Ești într-o familie de rahat plină de bullies, sincer. dă-i naiba și ieși din mediu ăla că băieți mai sunt. cu ăsta ajungi să te facă și proastă și-n multe alte feluri și tot pe tine să dea vina. dacă nu-i zgudui un pic realitatea părăsindu-l doar așa ajungi.
Dar nu stau cu ei, din contra el sta la mine pentru ca ai lui sunt divortati și maica sa e recasatorita cu unu care are domne ditamai viloiu, dar nu are o camera și pentru el...(când l-am cunoscut stătea la bunica lui, și mi-a fost mila), și nu regret nimic sau sa ma laud, dar i am fost alături mai mult decât mama sa, și de asta ma doare.
Buna! Mi se pare lipsa de respect atat din partea lui cat si a mamei. Asta ti se pare o relatie normala?
Ai si tu odata incredere in tine.
Da-i exit prietenului ala al tau si cauta pe altul.
Eu iti recomand sa schimbi prietenul, daca nu ti-a luat apararea nu insemni nimic nici pentru el, pentru maica-sa oricum esti o nimeni
Domne, ce mama! Nu este normal. Mama lui nu are nici respect pentru fiul ei, nici pentru cei din jururl lui. Nu inteleg sincer cum si-a permis sa spuna asta. Mai ales ca stia ca esti iubita fiului ei. Asa sunt unele mame. Au impresia ca isi apara copilul indepartand unele persoane din viata lui. A facut-o intentionat, ca sa nu mai vrei sa vorbesti cu el. E genul care vrea sa ia toate deciziile pentru copilul ei. Crede ca ii face bine, dar se inseala. Si mi se pare si mai penibil ca a judecat aspectul fizic. Ca doar nu ai facut nimic rau. Poate ai un caracter frumos si s-a grabit ea sa judece. Asa sunt oamenii... oricum, ti-as fi zis ca nu trebuie sa iei in seama ca a spus mama lui daca voi va iubiti. Dar ai zis ca el nici macar nu ti-a fost alaturi. Adica el i-a luat apararea mamei lui si a si inceput sa te jigneasca. Parerea mea e ca niciunul nu te merita in viata lor.