La fete cati cm au peste metru se inmulteste cu 0, 8--- la baieti cati cm au peste metru se inmulteste cu 1 si e de preferat cu 3-4 kg in minus.
Depinde de vârstă și depinde și de băiat. Nu cred că e o regulă asta... dacă iubești o fată o iubești așa cum este ea. De exemplu prietena mea are 1.75 și 50 kg.
Stai! Depinde și de vârstă
Eu am 15 ani...si 1.75 si 63 kg si cred ca sunt grasa.
Ce intrebari, frate.
Te duci la un baiat si il intrebi daca arata bine. Doar nu crezi ca inainte sa te agate, te invita pe cantar.
Tu trebuie sa arati bine, nu sa ai o greutate anume.(excluzand extremele)
As prefera sa aiba undeva la 68-70 de kilograme, dar cu 60-70% din ele masa musculara. Ca sa nu aiba probleme de sanatate si chiar sa fie usor atletica.
Ca prietena, ma intereseaza mai mult cat si cum gandeste.
Daca vreau o relatie pe termen lung, acord mai multa atentie acestui aspect.
Important pentru orice barbat este coeficientul de fitness, femeia sa fie cat mai aproape de un raport al taliei de 2/3 fata de bust si coapse.
Insa mereu vor fi aspecte mai importante intr-o relatie decat aceste lucruri legate de fizic, desi ele nu sunt de neglijat.
Eu unul prefer o fata ceva mai scunda, care sa respecte principiul : '' esentele tari se tin in sticlute mici''.
Sa aiba inaltimea pana in 1, 68. Greutatea pentru ea ar fi undeva la 61 de kilograme.
Nu stiu...dar e misto sa fie bulanoasa, sa aiba putin burtica si sanii mici sau medii ....am si eu o curiozitatem, dar as dori sa o discutam pe privat! Crezi ca se poate sa setezi si tu la mesaje sa poti primi si de la membrii juniori asa ca mine?
Daca vrei vorbim in privat...dar cum?
fiindca eu nu ma pricep deloc in TPU:$
Ai id de mess?
anuscka14 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: