| KattyKatt230399 a întrebat:

e o intrebare pentru baieti! Daca o fata are 1.75 inaltimea cite kg ati prefera sa aiba?

19 răspunsuri:
| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Mu știu îmi dau cu presupusul, mai mare de 55 mai mică de 70.

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns (pentru ۰A۰n۰i۰m۰e۰):

Stai! Depinde și de vârstă

| Azµre a răspuns:

Depinde de vârstă și depinde și de băiat. Nu cred că e o regulă asta... dacă iubești o fată o iubești așa cum este ea. De exemplu prietena mea are 1.75 și 50 kg.

| kastean94 a răspuns:

52

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sanatos ar fi undeva la 65 de kg, acum depinde si de varsta

| epurasu a răspuns:

La fete cati cm au peste metru se inmulteste cu 0, 8--- la baieti cati cm au peste metru se inmulteste cu 1 si e de preferat cu 3-4 kg in minus.

| secret093 a răspuns:

Depinde de varsta. Cam 55-63 kg

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Ce intrebari, frate.
Te duci la un baiat si il intrebi daca arata bine. Doar nu crezi ca inainte sa te agate, te invita pe cantar.
Tu trebuie sa arati bine, nu sa ai o greutate anume.(excluzand extremele)

| docil a răspuns:

Nu stiu...dar e misto sa fie bulanoasa, sa aiba putin burtica si sanii mici sau medii tongue ....am si eu o curiozitatem, dar as dori sa o discutam pe privat! Crezi ca se poate sa setezi si tu la mesaje sa poti primi si de la membrii juniori asa ca mine? happy

| lolly a răspuns (pentru Azµre):

Asa slaba?

| lolly a răspuns:

Greutatea ideala scrie ca este 65 kg.

| Azµre a răspuns (pentru lolly):

Dap, era mai slabă avea 48 de kg... acum are 50-51 cam așa variază și culmea că mănâncă foarte mult... așa are ea organismul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ideal este sa aiba 65 de kilograme.
Te pup!

| KattyKatt230399 explică (pentru ۰A۰n۰i۰m۰e۰):

Eu am 15 ani...si 1.75 si 63 kg si cred ca sunt grasa.sad

| KattyKatt230399 explică (pentru docil):

Daca vrei vorbim in privat...dar cum?big grin
fiindca eu nu ma pricep deloc in TPU:$

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Eu prefer sa aiba 70-75 de kg la 1, 75m, astea sunt gusturile mele happy

| Meaningful a răspuns:

As prefera sa aiba undeva la 68-70 de kilograme, dar cu 60-70% din ele masa musculara. Ca sa nu aiba probleme de sanatate si chiar sa fie usor atletica.
Ca prietena, ma intereseaza mai mult cat si cum gandeste.
Daca vreau o relatie pe termen lung, acord mai multa atentie acestui aspect.
Important pentru orice barbat este coeficientul de fitness, femeia sa fie cat mai aproape de un raport al taliei de 2/3 fata de bust si coapse.
Insa mereu vor fi aspecte mai importante intr-o relatie decat aceste lucruri legate de fizic, desi ele nu sunt de neglijat.
Eu unul prefer o fata ceva mai scunda, care sa respecte principiul : '' esentele tari se tin in sticlute mici''.
Sa aiba inaltimea pana in 1, 68. Greutatea pentru ea ar fi undeva la 61 de kilograme.

| KattyKatt230399 explică:

Multumesc tuturor pentru sinceritatehappy:*

| docil a răspuns (pentru KattyKatt230399):

Ai id de mess?