Sunt doar mituri, nu cred ca niste sosete ar putea face diferenta dintre dragoste si sex.
P.S.Un barbat in sosete nu e chiar cea mai placuta priveliste. Scapa de ele din prima!
Mi se pare o prostie. Nu e nici o problema dar mai bine ramaneti goli ca asta e SEX dar SEX si DRAGOSTE este acelasi lucru )))))))))))))))))))))
Cam este o mica mare diferenta intre dragoste si sex! pentru ca sexul il faci la repezeala adica o bagi sa termini sa te golesti cu sosete fara sosete depinde cum apuci! in schimb dragostea o faci mai senzual sa va simtiti bine amandoi funda?
Era sa ma inec din cauza ta, acum trebuie sa sterg pe jos. ))
Vezi ca luna e facuta din branza a zis la stiri.
Nu trebuia sa raspundeti asa. Eu am intrrbat doar ca mi-a zis cineva ca a auzita radio. Din partea sa poarte 3 perechi ca nu mi pasa. Doar am auzit.
Ma mint si eu singur, ce sa fac. tot sper ca e ultima oara cand zic asta dar mereu se iveste o chestie noua si "inteligenta" care ma face sa repet acele cuvinte
Ma rog. Pentru aceasta intrebare nu trebuia sa ma faceti proasta ca nu sunt. Era doar o intrebare si am auzit -o. Mersi oricum de "raspunsurile" voastre
Daca sunt sosete nu înseamnă nimic, insa daca erau ciorapi puteai rămâne si gravida
Dacă nu ești, ar fi trebuit să nici nu auzi o asemenea inepție. Sau să te amuzi la fel de copios ca și majoritatea celor care au răspuns cu oarece bun simț pe topic.
Pai si eu mam amuzat si am zis sa pun aici aceasta intrebare. Oricum nu conteaza sosetele atunci cand faci dragoste! sau sex.