| KidDaCuOcHiAlBaStRi a întrebat:

Buna este adevarata expresia "Orice baiat isi doreste o curva doar pentru el"?

Răspuns Câştigător
| ionutaby a răspuns:

Nu preastraight face Adica, eu unul nu imi doresc o ''curva '' doar pentru mine, ci o fata de care sa ma indragostesc si sa n-o impart cu nimenihappy Referindu'se si la ''amante'' nu prea as avea intentia sa fac asta...

17 răspunsuri:
| NightShadows a răspuns:

Curva doar pentru el, adica sa faca tot ce vrea el, eu sunt baiat si as dori o fata pe care sa o iubesc din toate punctele de vederetongue si emotional si sexual si sa nu o impart cu nimeni. curva doar pentru el adica sa faca de toate cu ea. dar ea sa doreasca sa faca doar cu eltongue cu nimeni altcineva big grin Pt mine ca baiat e adevarata treaba asta, dar nu as zice chiar curva... suna urat happy

| KidDaCuOcHiAlBaStRi explică (pentru ionutaby):

Mersii de raspuns :**

| ionutaby a răspuns:

Trinaserban, vorbeste pentru tinehappy

| KidDaCuOcHiAlBaStRi explică (pentru ionutaby):

Mda Toate-s la fel!

| KidDaCuOcHiAlBaStRi explică (pentru NightShadows):

Da cred ca esti singurul care a inteles intrebarea mea!;** suna urat dar e adevarat.

| KidDaCuOcHiAlBaStRi explică:

Nu asta era ideea!

| h3r a răspuns:

Doamna in public, curva in pat.

| AddictedToYou08 a răspuns:

De fapt era ''Orice barbat isi doreste o fata cuminte care sa fie curva doar pentru el.'' Adica sa fie primul in viata ei, sa n-o imparta cu nimeni si sa stie sa-l satisfaca.

| Neinteresantul a răspuns (pentru h3r):

Nu e bine. Curvele trebuie platite. Eu n-o sa platesc niciodata pentru ceea ce pot obtine gratis. Daca e curva-n pat, asta inseamna ca o poate suna oricine, pot veni clientii la ea s-o F atat timp cat sta in pat..etc.

Eu nu vreau curva! Nu suport curvele.

| h3r a răspuns (pentru Neinteresantul):

Dar bineinteles ca ti-ai dori una buna in pat, nu Neinteresantule?
Nu vrei, nu primesti! tongue

| DragosGL a răspuns:

Iti spun cum merge la mine treaba : ea ma iubeste eu o iubesc si ca sa fiu si in tema cu intrebarea da! orice baiat vrea o curva numai pentru el

| NightShadows a răspuns (pentru KidDaCuOcHiAlBaStRi):

Ma bucur ca te-am ajutat :*:*

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Nu stiu cat de adevarata ori ne'adevarata este expresia dar intrebarea, pot spune, ai formulat'o gresit. Daca un baiat/barbat isi doreste o femeie "usoara" langa el atunci implicit nu este si el un barbat "usor"? ca sa nu spun curva masculina, ori ai uitat de acest proverb: curva la curvar trage!

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru NightShadows):

Gresesti, nu ca suna urat ci este pur si simplu incorect ori ai uitat definitia curvei? O curva este o femeie care o face cu mai multi barbati pentru bani ori din placer( ori ambele) si care actioneaza solo, adica fara sa lucreze pentru cineva anume(si care in unele cazuri mai poate fi numita si nimfomana), o prostituata e cea care din "curvarie" si-a facut o meserie, o panorama este cea care sta cu un individ sau mai multi doar din interes (pentru bani de cele mai multe ori). Iar acum, happy o fata/femeie care sta cu un singur baiat/barbat, care face de toate cu el (pe mai toate planurile), si pe care-l iubeste nu este o curva ci pur si simplu o femeie, un om deoarece vad ca-n ziua de azi femeile nu mai pot fi private ca niste oameni, asa ca barbatii, ci doar ca pe niste zdrente de 2 bani (curve).happy

| NightShadows a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

Da, ai dreptate happy Dar ea se refera la lucrurile pe care le face o asa zisa curva. nu la faptul ca umbla cu o curva tongue Adica prin curva vrea sa spuna ca face de toate happy cum ar face o curva happy si de aceea am zis ca e prea urat spus o curva pentru ca nu e asa, ci se refera la lucrurile pe care le fac impreuna happy avem aceeasi parere numa ca o spunem diferit happy

| maria111 a răspuns (pentru AddictedToYou08):

Ai dreptate

| maria111 a răspuns (pentru AddictedToYou08):

Da este adevarat. femeia ideala de fapt este asa..Doamna in societate, gospodina in bucatarie si curva in pat... sper ca ai inteles sensul