| nai a întrebat:

Buna este important sa fii virgina pina la casatorie

27 răspunsuri:
| adyi370 a răspuns:

Da ie

| Sfatosul2012 a răspuns:

Nu nu este important. Din punctul meu de vedere e chiar rau sa fii pana la casatorie virgina. Gandeste te ca in afara de iubire intr o relatie pe langa iubire sexul e foarte important. Se poate intampla sa nu te potrivesti sexual cu iubitul tau in ciuda iubirii pe care i o porti. Se acumuleaza frustrari si atunci duc la certuri si apoi poate si despartiri divort.
Eu zic ca o femneie trebuie sa stie ce sa aleaga in cunostiinta de cauza... e bine sa faci sex sa ti descoperi sexualitatea sa vezi ce ti place ce te satisface si poti alege si compara intre parteneri. daca i sa ma intrebi pe mine daca o sa fii virgina la casatorie indiferent cat de mult l ai iubi pe sotul tau la un moment o sa te intrebi cum e si cu alt barbat. Si din curiozitate o sa l inseli... sau nu dar vor fi frustrari. iti urez multa baftawinking

| darrio2007 a răspuns:

Din batrani asa se spune.Dar in ziua de azi a cam picat asta.Nu ai vazut pe aici intrebari puse de copii de 12 ani care afirma ca au facut sex?

| consilierultau001 a răspuns:

Parerea mea este ca este cel mai important lucru. ai grija de tine

| nai explică:

Mai intii tu mie sa simt placere big grin

| pursisimpluAlex a răspuns:

Sincer nu cred ca gasesti un baiat sa astepta pana te mariti cu el sa faca sex. doar daca te mariti cu el intr-o saptamana laughing dar cati ani tu? daca nu te deranjeaza

| Alicamai a răspuns:

A picat schema cu vriginitatea pana la casatorie!

| neutrino a răspuns:

Incearca si discuta cu mama ta acest subiect. Vei avea multe de aflat si de invatat.

| nai explică (pentru pursisimpluAlex):

18

| caterinasmile a răspuns:

Sincer eu una nu cred ca este important. Daca te casatoresti la 40 de ani ce faci ramai virgina pana atunci?
Dragostea, intelegerea si respectul sunt importante!

| AndyLavy a răspuns:

Tu nu trebuie sa te iei dupa ceea ce spunem noi sau altii. daca ne ceri doar o parere este ok, insa trebuie sa ai propria idee, si propria opinie despre asta.
Este cu dus si intors, insa, din punctul meu de vedere, o fata nu trebuie sa fie nicio o destrabalata, in sensul in care se culca de la 15, 16 ani cu multi, fara a constientiza de fapt ceea ce face, dar nici sa ramana virgina pana la o varsta eu stiu, 30 poate chiar mai bine de ani, pana in momentul casatoriei.
noi ca fete trebuie sa ne respectam, si trebuie, sau ma rog asa ar trebui, sa facem acest pas atunci cand suntem constiente de ce implica el, atunci cand avem o relatie stabila, cand exista iubire sinceritate respect si asa mai departe. o relatie poate sa fie frumoasa si de lunga durata insa sa nu se ajunga niciodata la casatorie. dpmdv casatoria este doar un act, si nimic mai mult. ( in contextul in care eu nu cred chiar atat de mult in D-zeu si asa mai departe ).
depinde de ce principii ai tu. oricum in ziua de azi cam greu sa faci acest lucru. insa nu si imposibil daca iti doresti si crezi in asta. eu nu cred ca mai conteaza momentul daca stii ceea ce faci, si daca o faci cu cine trebuie happy

| pursisimpluAlex a răspuns (pentru nai):

Si de unde esti?laughingbig grin

Răspuns utilizator avertizat
| CryChristiAN a răspuns:

Da. Sexul in afara casatoriei se cheama curvie. Ar trebui sa ne abtinem cu totii sa facem asa ceva.

| Zenithf a răspuns:

Depinde din ce perspectiva privesti asta.

| fluturica a răspuns:

Da este foarte important. si pentru cealalta persoana si poate ca si pentru tine! parerea mea este ca ar fi mult mai bine pentru mine asa!

| liviuliviu91 a răspuns:

Nu! SExul e foarte important intr-o relatie. Poate iti dai seama ca nu te potrivesti din punct de vedere sexual.Si poate vrei sa incerci si cu altcineva, asa ca pana te casatoresi experimenteaza, cu prietenul tau. Daca va despartiti incerci si cu urmatorul.Dar fi sincera, daca nu o sa mai fi virgina, sa-i spui urmatorului, increderea e foarte importanat

| liviuliviu91 a răspuns (pentru AndyLavy):

Tot respectul pentru tine.
Imi place cum gandesti

| Analytical a răspuns:

Da, mai important de cat atat ce poate fi? Fiecare cu credinta, ideile si propriile convingeri; insa eu una detest persoanele ipocrite! Toti cei care a-ti raspuns pana acum sunteti niste falsi, raspunsul era evident, lasa-ti prejudecatile sau mai presus, prostia, mandria, sa te dai mare in fata celorlalti. Fii altfel, de ce te costa? Daca turma zice NU, tu mai bou zici NU. Cu totii stim in adancul sufletului ceea ce-i important, si iti zic eu CA ESTE FOARTE IMPORTANT acest aspect. Tu stii mai bine situatia si de ce ai ajuns sa pui o astfel de intrebare, care este destul de evidenta chiar si pentru tine, daca ai 18 ani. Desi, ma indoiesc. Restul, sunteti indobitociti, credeti ca tot ce zboara se mananca, nu mai ascultati mass-media, faceti-va propria viata nu o mai traiti pe-a altora! Raman la ideea mea: virgina in noaptea nuntii! Eu am o viata si mi-o traiesc exact cum doresc nu pentru ca cei de pe TPU imi spun ca nu e chiar atat de important sa ai una.

| AndyLavy a răspuns (pentru liviuliviu91):

Multumesc!

| nai explică (pentru AndyLavy):

Sunt de acord cu ce zici, insa daca ai o relatie de lunga durata si de acum va ginditi impreuna la viitorul vostru si ca ati dori ca pentru tot deauna sa fiti impreuna ...ar face sa faci acest pas sperind ca veti fi impreuna? ca va stimati si va iubiti

| AndyLavy a răspuns (pentru Analytical):

Poate pentru tine, dar daca altcineva are o alta parere asta nu inseamna ca suntem falsi, la urma urmei nu ai de unde sa stii ceea ce este in sufletul fiecaruia, stii doar ce este in sufletul tau si atat. asa ca nu mai cataloga, poate ca unii dintre noi am fost sinceri. iar daca tu ai anumite convingeri si principii nu inseamna ca si noi trrebuie sa le avem si daca nu le avem gata suntem falsi.tu zici ca DA, eu poate zic, ca NU. vbeste in numele tau si nu mai comenta in numele altora!

| AndyLavy a răspuns (pentru nai):

Acest pas? te referi la casatorie? ti-am spus, pentru mine casatoria este doar un act care leaga doua persoana. sunt de parere ca mai bine sa fie legate de iubire respect decat printr-un act si in acea relatie sa nu existe nimic mai mult decat o foaie de hartie cu cateva semnaturi. iar daca te referi la a face dragoste ( pentru ca sexul este pentru cei ce nu implica sentimente in asa ceva ), atunci da, as face, tocmai pentru a-mi intari relatia.si in plus nu mai gandi atat la viitor. bucara-te de prezent bucara-te de clipa de ceea ce faci, pentru ca viitorul nu stii ce iti rezerva azi esti maine poate nu vei mai fii, si ce ai realizat? nimic! ( si aici nu ma refer la a mai ramane sau nu virgina, ma refer in general la viata de zi cu zi ). traieste in prezent si bucura-te de el. eu sunt de parere ca mai bine fac un lucru acum, si imi pare rau mai tarziu, decat sa nu il fac niciodata si sa imi para rau toata viata. nu stiu ce vine dupa, insa ma bucur de clipa.regrete oricum vom avea, oricum vor fi, doar pentru simplu fapt ca a fost si nu mai este. dar asta nu trebuie sa ne opreasca sa ne bucuram de viata si fiecare se bucura in felul lui, prin diferite cai.

| Analytical a răspuns (pentru AndyLavy):

Sunt de acord ca nu am nevoie de o cearta de cuvinte cu tine, insa raman la parerea mea, tu ocoleste-ma. Multumesc.

| AndyLavy a răspuns (pentru Analytical):

Ai un comportament infantil. si nu am incercat sa te conving de nimic, si nici sa ma cert cu tine.o seara placuta!

| Analytical a răspuns (pentru AndyLavy):

Uite, la prima impresie pot fi uneori aroganta, fara tact, spunand ce simt cu adevarat fara sa realizez ca de multe ori nu tot omul poate gandi la fel. Insa, te asigur ca nu sunt ceea ce tu crezi/spus: infantila. Cuvintele spuse trebuie demonstrate, dar a cunoaste un om iti trebuiesc ani, insa a da un verdict dupa o parere care consider ca nu arata de 12 ani, asta te face pe tine mai mult infantila decat pe mine. Nu ai cum sa ma cunosti dupa o discutie dar sa ma analizezi. Imi cer eu scuze daca te-am deranjat cu comentariul meu absurd. Sincer, e absurd sa comentez la o astfel de conversatie.

| RB26DETT a răspuns:

Pai daca partenerul de viata vede ca esti virgina va avea mai multa incredere in tine!

Întrebări similare