Nu cred ca poti fi insarcinata daca ai avut doua menstruatii normale. Oricum, poti sa-ti mai faci un test de sarcina pentru siguranta.
Nu stiu de unde a aparut valul asta cu "menstra peste sarcina". Acum 100 de ani, iti venea gata scapai de-o grija. Dar trebuie luata in calcul. Vecina mea a avut menstruatie ( peste sarcina ) pana la 4 luni. Era prea tarziu... Dar acum nu regreta.
Niciodata n-o sa pricep. Inainte... nu te gandesti?!
In primul rand ca in timpul sarcinei nua i menstruatie, poate fii o scurgere asemanatoare insa lipsita de simptomele menstruatiei! in concluzie daca ai avut dureri de sani sau dureri ale abdomenului inferior inseamna ca a fost menstruatie, in concluzie nu esti insarcinata + ca ytestele au iesit negative! intarzierea poate fii o dereglare hormonala sau din cauza stresului
sanatate!
Aia nu e menstruatie e un soi de scurgere care se aseamana intelegeti si voi menstruatie nu e! e tot sanga insa nu se numeste menstruatie!
Fetelor vreau sa va spun ca menstruatia m-a tinut normal 5 zile cum ma tine pe mine...si nu si-a dat drumu in mine doar ca ne-am jucat putin...si eram ft stresata... oricum o sa imi fac si un al 2 lea test.mersi pentru raspunsuri.
Daca ai avut ciclu nu esti. Dar unele femei au si sunt si insarcinate.Depinde si de organism.
Si eu sunt cam in situatia asta, dar mai bine ma duc la doctor si aflu dar nu cred ca e motiv de ingrijorare ca nu si-a dat drumu in mine, pana la urma mi-a venit ciclu, dar mai e si mama care imi zice ca e posibil asta sa fiu insarcina sa fi pierdut copilu si sa fie inca in mine normal si ca ar trebui sa fac chiuretaj, dar e imposibil.