Ție de ce nu-ți place de el? Ai stat cu el, ai încercat să-l cunoști? Când mă refer să stai cu el, mă refer să ieșiți ca amici la un suc, să vorbiți să râdeți.
Ieși cu el afară nu înseamnă că dacă ieși cu el, îl vei face iubit. Ci pur și simplu ca amici, sunt sigur că are și el nevoie de cineva în momente ca acestea.
N-ai ce pierde.
Bine faci.
Ii ajunge durerea si teama pe care le simte pentru tatal lui,nu-i da sperante false.
Si,orice ar fi,lamureste-l de acum,inainte sa inceapa ceva.
El te urmareste si incearca sa-ti fie simpatic cu speranta clara ca o sa-l placi.
Daca tie nu-ti place,cum zici,si ti-e doar mila,spune-i frumos ca nu doresti o relatie si, chiar si sa iesiti ca amici la un suc, ar insemna sa-i intretii sperantele, ceea ce nu vrei!
Vorbeste-i si lamureste-l cat mai bland cu putinta, cu cat amani cu atat va fi mai mare dezamagirea lui...
Imi pare tare rau pentru el.
Numai tu poti stii ce simti pentru el daca il placi putin da-i o sansa dar daca chiar nu-l vrei asteapta si intr-un moment bun spune-i ca nu prea are sanse.Nu are rost sa stai cu toti din mila...am invatat-o pe propia piele
Dacă aș fi avut mai multe detalii cum ar fi ce vârstă au ce-i doi și așa mai departe, poate îi dăteam un răspuns concret. Oricum ar fi respectivul are nevoie de un prieten care să-l țină cu capul sus. Oricum, nu te contrazic ai dreptate cum spui și tu mama, acum nu avem de unde să știm care e situația.
Da,asa e,varsta ne-ar fi putut ajuta ceva mai mult.
E complicat oricum si problema cu tatal o complica si mai mult!
Sper sa aiba prietenii lui,baiatul asta,desi pe fondul asta emotional,fata l-ar fi putut mangaia foarte mult.
Dar, nu-l place, ce putem face?
Ea, probabil, din sensibilitate fata de el si din bun simt isi face asemenea probleme...
Daca el nu te atrage cu nimic, ar fi cazul sa ii spui adevarul si sa fi langa el ca o prietena.Sa il ajuti sa ii dai sfaturi iar in caz ca tatal lui pateste ceva, Doamne fereste sa ii dai putere, nu este usor! Va intelege si te va aprecia ca nu il lasi singur chiar daca nu te simti atrasa de el.Succes!
beausingurlamasamea întreabă: