Totul face parte din asa zisul PRELUDIU.
Barbatii nu sunt toti asa sensibili ca femeile la mangaieri si pupaceli. La ei cel mai erogen loc este penisul. Deci e normal sa il stimulezi ca sa il pregatesti pentru actul sexual.
Daca exista vreun barbat care vede in asta un act demn de o c**va, acel barbat nu ar trebui sa mai faca sex niciodata in viata lui. Nu merita asemenea atentii din partea femeilor.
Nu vad nicio problema in masturabarea reciproca. Ce, ele e afemeiat daca te atinge pe clitoris inainte de-a incepe actul sexual?
Categoric NU! Plus ca ceea ce faci cu el intre patru pereti te priveste pe tine si pe el. Fiecare are propriile patanii! Experimenteaza cat mai mult!
De ce ii faci la inainte de actul sexual
De ce ii faci laba inainte de actul sexual? Ca sa dureze mai mult si sa te satisfaca si pe tine?
Părerea mea este una foarte bună. Abia aștept să (nu vă grăbiți să completați în gând cu „... ne întâlnim", perverșilor!) primesc și să ofer partenerei mele astfel de jocuri. Ba chiar și oral, nu numai manual.
PS Fundă nu pot da, că nu am pus eu întrebarea; pe asta o aștepți degeaba de la noi.