| Geomire a întrebat:

Bună.
Eu abia acum 3 zile am aflat ca sunt însărcinată în 6 săptămâni și acum 2 saptamani am fost la medicul dentist, eu nu știam atunci ca sunt gravidă și mi-a făcut radiografii și anestezie normală. Am luat și medicamente, Ibuprofen 600mg, iar acum stau cu inima cât un purice pentru ca nu știu dacă a afectat bebele în vreun fel. Eu am programare la ginecolog peste 2 zile și sunt curioasa dacă a mai fost vreo mămică în situația mea. Sarcina decurge normal, din câte am observat, nu am nimic ieșit din comun. Credeți că este o problemă gravă? Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Poti fi pe deplin linistita si la fel total lipsita de orice ingrijorare in privinta posibilitatii de a fi fost afectata in vreun fel dezvoltarea sau sanatatea sarcinii. Sanatate!

| Geomire explică (pentru corbulalbrosu):

Mulțumesc pentru răspuns, m-am mai liniștit? Sănătate multă!

7 răspunsuri:
| aumih16 a răspuns:

In general la femeile fetele gravide! asa se intampla!

| Ely1234567 a răspuns:

Nu afectează stai liniștita

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Bună! Da am fost si eu in situatia ta, neștiind că sunt însărcinată aveam aproape de 3 luni nu aveam simptome si nici burtica(am ajuns la 3 luni fara a stii din cauza ca menstruatia mea este neregulata)Am avut probleme cu o măsea am fost la dentist de două ori, de două ori am facut anestezie, am luat antibiotice si tot felul de medicamte iar bebe nu a pățit nimic. La nastere m-au întrebat dacă cumva am luat antibiotice pe timpul sarcinii pentru ca l-au găsit pe bebe cu o ușoară infectie, câteva zile i-a făcut tratament care nu a fost ceva grav iar bebelușul meu e perfect sănătos la 1 an si 6 luni! Poate a fost noroc, nu stiu ce sa zic. Sper sa fie bine si bebelușul tău si sa iti trăiască!

| Geomire explică (pentru Carinaaaaaaaaa):

Mulțumesc frumos, am reușit sa ajungă la medic și m-a asigurat și el ca este totul în regula. Acum am început sa simt o ușoară durere la ovare, sper ca nu este nimic grav...

| Mia2101 a răspuns:

La inceputul sarcinii e totul sau nimic. Adica daca ceea ce ai facut pana acum nu a dus la pierderea copilului, va fi bine.

| Geomire explică (pentru Mia2101):

Mulțumesc de răspuns.