Poti fi pe deplin linistita si la fel total lipsita de orice ingrijorare in privinta posibilitatii de a fi fost afectata in vreun fel dezvoltarea sau sanatatea sarcinii. Sanatate!
La inceputul sarcinii e totul sau nimic. Adica daca ceea ce ai facut pana acum nu a dus la pierderea copilului, va fi bine.
Mulțumesc pentru răspuns, m-am mai liniștit? Sănătate multă!
Bună! Da am fost si eu in situatia ta, neștiind că sunt însărcinată aveam aproape de 3 luni nu aveam simptome si nici burtica(am ajuns la 3 luni fara a stii din cauza ca menstruatia mea este neregulata)Am avut probleme cu o măsea am fost la dentist de două ori, de două ori am facut anestezie, am luat antibiotice si tot felul de medicamte iar bebe nu a pățit nimic. La nastere m-au întrebat dacă cumva am luat antibiotice pe timpul sarcinii pentru ca l-au găsit pe bebe cu o ușoară infectie, câteva zile i-a făcut tratament care nu a fost ceva grav iar bebelușul meu e perfect sănătos la 1 an si 6 luni! Poate a fost noroc, nu stiu ce sa zic. Sper sa fie bine si bebelușul tău si sa iti trăiască!
Mulțumesc frumos, am reușit sa ajungă la medic și m-a asigurat și el ca este totul în regula. Acum am început sa simt o ușoară durere la ovare, sper ca nu este nimic grav...