| Elena1102 a întrebat:

Eu am 13 ani si sunt prietena de strada (nu impreuna) cu 3 baieti unul de deodata cu mine (B), altul de 9 ani (A), iar altul de 10 ani (I). Acum vreo 2 ani la ziua lu "I" (cel de 10 ani) am avut o provocare sa il sarut pe "I" de atuncea lui ii place de mine. Apoi cam dupa un an am avut o relatie cam de 5 luni cu "B" (cel de o data cu mine) pe care l-am parasit pentru ca mi-a facut mult rau. Acum o saptamana am avut o alta provocare care m-a pus sa il sarut pe "A" ( cel de 9 ani) acum ii place si lui de mine. Deci am trei copii la care le place de mine iar mie nu imi place de nici unul si se tot tin dupa mine. Leam spus de 1 000 de ori ca nu imi place de nici unul dintre ei dar ei nu inteleg. Vreau sfaturi cum pot sa ii fac sa nu ma mai placa tinand cont ca sunt toata ziua cu ei pe strada ca numa ei sunt copii de pe strada mea. ajutati-ma plizzz! Dau FUNDA pentru cel mai bun raspuns. As vrea fara misto!

15 răspunsuri:
| Amiiii69 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii eviti iar atunci cand se dau la tine sa le eviti orice gest orice mimica. Si eu am avut problema cu un baiat si mereu stateam cu el dar a renuntat pana la urma. Vezi cum trebuie sa fie? Trebuie sa fiti mai multi pentru ca altfel nu se vor lasa de tine. Iesi cu colegii evita-i doar salut si pa si atunci vor intelege.Si pe bune chiar nu mai ai niciun prieten cu care sa stai pe afara?raised eyebrows Du-te si cunoaste pe altii! Sper ca te-am ajutat:*

| lupe a răspuns:

Am avut si eu asa probleme spune-le celor 3 ca ai iubit, nu stiu daca la tine o sa mearga dar la mine am mers. succes

| Ionela200 a răspuns:

Ai trei copii care se tin dupa tine? Dar tu nu esti tot un copil?
Oricum daca doar ei sunt prietenii tai lasa-i sa se tina dupa tine, doar sunt mai mici in afara de unu, nu-ti bate capul cu chestii din astea daca le-ai spus de o 1000 de ori gata, inceteaza, cand vei fi mai mare incerca sa le explici cu tot calmul din lume, pentru ca la ei este prima „dragoste", succes!

| Minnie3221 a răspuns:

Ai putea sa iesi sa te joci cu alti copii, de la tine din clasa, de ex...

| caradima a răspuns:

Buna...ar trebui sa stai cu cineva de seama ta sau mai mari ca tine, adica sa iti gasesti o gasca. si fete si baieti. pentru ca daca te vad ca stai cu alt cineva nu se vor mai tine dupa tine. si/sau combinate cu un baiat mai mare ca ei si nu se vor mai baga peste voi 2. sper ca te-am ajutat. funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iti vezi de copilarie ca esti mica

| RamboBike3 a răspuns:

Dar tu cati ani ai?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu cum ajungi la provocări de genul că trebuie să-i săruți?
La 13 ani trebuie să ai alte preocupări, băieții mai târziu.
Pa, pa.

| Silviumber a răspuns:

Icearca sa te combini cu altu si ei o sa inteleaga de la sine

| MasterYoda a răspuns:

Manjeste-te cu rahat

| Elena1102 explică (pentru Amiiii69):

Nu am pe cine sa cunosc pentru ca eu stau la sat si numa ei sunt copi restul sunt mojnegi si sa ma intalnesc cu colegi nu pot ca eu ma duc la oras la scoala.

| Elena1102 explică (pentru RamboBike3):

13 am scris

| Elena1102 explică (pentru MasterYoda):

Ha ha ha am zis fara misto

| RamboBike3 a răspuns (pentru Elena1102):

Mai bined nu umbla cu copii mai mici ca tine.

| Elena1102 explică (pentru RamboBike3):

Da dar nu am cu cine sa umblu cu altcineva ca stau la sat si numa copii aciestia sunt in rest sunt numai babe si mosi