Are doar 18 ani ce ai vrea casatorie? stiai de la inceput ca asa se va intampla banuiesc ca tia si spus asta prin glume, tu il iubesti, el poate a prins drag de tine,sunteti tineri,imaturi,traitiva viata, zici ca vine apocalipsa cand va vad numa realati,terminati o scoala, invatati o meserie, apoi vorbim de relatii nu acuma, acuma e disctractie, sex, baututra, chefurii, traieste viata acuma cat esti tanara
Te intreb ceva dar esti sincera? de unde sti tu ca te insela si ca facea? l-ai vazut ai dovezi sau prin auzite?
Salut!
Fara suparare, dar parerea mea este ca te foloseste. Nu esti decat una dintre cele picate in plasa lui, careia ii face felul.
E o mica posibilitate sa tina la tine, avand in vedere ca te cauta, dar nu cred ca te cauta pentru a te intreba de starea de sanatate.
Pa!
Pai la inceput eram mai mult prieteni si imi spune exact ce si cum facea...
Spune-i ce vrei sa ii spui Adica, de ce i-ai spus asta, nu pentru ca ai vrea sa ii spui ceva? Nu te-ai asigurat de la bun inceput ca e doar al tau. I-ai lasat frau liber.
Deci nai argumente nai dovezi palpabile... un sfat pe vitor de vrei sal ei in seama daca nu tot bine, nu mai crede tot ce spune sau ce auzi baga la cap si o sa intalegi bine
Da,da,da...cel mai bun raspuns dat vreodata: "acuma e disctractie, sex, baututra, chefurii, traieste viata acuma cat esti tanara" cu unul care te inseala, care mai ia boli de la altele si ti le paseaza si tie..."traieste-ti viata"