| roxy24 a întrebat:

Eu am o relatie de un an si patru luni.Problema e ca dupa patru luni de relatie prietenul meu a inceput sa faca tot felul de figuri gen ca de ce nu am facut curat, de ce nu am asezat hainele intr-un anume fel chestii din astea desi nu locuim impreuna..Eu am tot zis sa i mai dau o sansa ca poate se schimba.Numai ca nu s-a schimbat ba din contra de multe ori cand ma vad cu el desi ma vad destul de rar isi pierde cumpatul dim mici fleacuri si tipa la mine ma cearta etc.De sunat nu ma suna ci imi trimite un mesaj la trei zile iar de iesit nici atat.Asta cu iesitul am acceptat-o pentru ca nu lucreaza si nu are bani dar restul comportamentului nu-l inteleg.Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Asta nu e relatie!
Nu locuiti impreuna,nu va vedeti,nu comunicati,sunteti doi straini,de fapt si el are senzatia ca-i esti si datoare pe deasupra!
Poate ar fi cazul sa realizezi si tu ca ati avut o relatie,de un an ea s-a incheiat si tu ai pierdut deja un an din viata TA!
Vezi-ti de drum,oricat te-ar durea, si gaseste un baiat care sa ti se potriveasca si care sa te iubeasca cu adevarat!
Respecta-te si iubeste-te mai mult, draga mea, nu esti datoare nimanui cu nimic si nu te teme sa ramai singura, nu va fi pentru mult timp!

19 răspunsuri:
| roxy24 explică:

Scuze pentru ca nu m-am exprimat prea corect dar m-am grabit.

| roxy24 explică:

Cum ar fi?

Răspuns utilizator avertizat
| Minks a răspuns:

Probabil vrea sa scape de tine si nu stie cum, n-are probabil taria de caracter incat sa-ti spuna in fata si vrea sa te aduca in situatia in care sa renunti tu la el. happy

| SSWK a răspuns:

Nu lucreaza si nu are bani? Dar ce varsta are?
Daca face la fel de urat de un an incoace, nu se va schimba intr-o zi sau intr-o luna. Nu in bine, oricum.
Cel mai bine este sa-ti vezi interesul si sa decizi TU ce-i mai bine pentru tine.

| aikman01 a răspuns:

Nu lucreaza, nu are bani si tot e nervos... cred ca ar trebui ori sa iti cauti de munca sa ii dai lui banii ori sa ii dai viteza si sa iti cauti pe altu... probabil ca si el asteapta una de mai sus

| Azµre a răspuns:

Dar tu ești fată de casă? Poate el vrea mai mult iar tu nu respecți niște criterii, gen ești leneșă. Discută cu el treaba asta!

| AnnonymusIsNotAvailable a răspuns:

Da-i papuci. E clar ca nu mai merge. Asta nu e relatie. Gaseste-ti un baiat sa te iubesca, cu care sa ai cu adevarat o relatie.

| mona a răspuns:

Eu sunt de parere ca baiatul asta nu e potrivit pentru tine, nu te respecta deloc

| Doηηa a răspuns:

Daca el nu lucreaza si nu are bani, ce pretentii are de la tine?
Eu zic sa-si vada de lungul nasului, si sa-l lasi pentru ca acest gen de oameni nu se schimba oricat ai incerca.
Se vede ca nu te iubeste.

| roxy24 explică (pentru SSWK):

Are 27 anihappy

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau, draguta.

Tu ii dai lui sanse si faci eforturi sa tii aceasta relatie cu el.
Insa el ce face pentru tine, si ca sa va fie voua bine?

Eu cred ca se lupta cu neputinta de a-si rezolva problemele. Sa fii atenta, ca imi pare ca isi cauta un vinovat pentru esecurile personale si tocmai te-a gasit pe tine.

,, Cearta si tipatul,, deja suna a abuz psihic.
Si de la abuz psihic la cel fizic, calea e scurta.

Te rog frumos, incearca sa iei un pic de distanta, si sa te gandesti bine la viitorul TAU.

Te-am tzucat, si vezi ca ai o lume intrega inaintea ta.

| acidickiddo a răspuns:

Un comportament copilaresc, din punctul meu de vedere..adica gaseste nod in papura la orice.Da dovada de imaturitate, din pacate.Pentru faptul ca nu aranjezi hainele intr-un anume fel, el te cearta ca si cand cine stie ce fapta grava ai fi comis..asta este o manifestare imatura.De ce nu discuti cu el, sa-ti spuna exact daca exista inconveniente in ceea ce te priveste ca persoana sau... daca doar te testeaza sa vada reactiile tale?

| asdfghjhghkjj a răspuns:

Am impresia ca te confunda cu o servitoare... fa-l sa inteleaga ca doar pentru ca il iubesti ( sau sa presupunem asta, pentru ca eu nu am de unde sa stiu ), nu esti nevoita sa ii suporti lui toate capriciile si mofturile si nici nu esti mica lui servitoare, el vine la tine acasa si face curat? nu cred, deci tu de ce sa faci asta pentru el? nu asa ii demonstrezi cuiva ca " conteaza" pentru tine straight face

| SSWK a răspuns (pentru roxy24):

27 ani si nu lucreaza? E baiat de bani gata, il sponsorizeaza ai lui?
Din ce spui tu, nu prea ar fi asa... Dar vreau sa ma asigur.

Nu il sponsorizeaza ai lui ca nu au posibilitati financiare.

Asta inseamna ca este un lenes. Ce mai cauti cu el?

Pai nu neaparat ca e lenes dar el zice ca nu prea se gaseste de muncahappy

Ok. Nu e lenes, e comod. Sigur gaseste ceva, daca vrea, eventual poate face mici comisioane - solutii se gasesc, daca se doreste cu adevarat.