Nu il lua in seama si spune-i sa inceteze cu declaratiile intrucat el este CASATORIT, iar tu ai un prieten pe care il iubesti.Parerea mea este ca el ''face presiuni'', spunandu-ti ca s-a indragostit, poate, poate te prosteste sa te culci cu el... apoi sa fii sigura ca te va lasa, il vei pierde si pe actulalul prieten si sincer.la ce bun?
Nu te lasa pacalita. Gandeste-te la familia lui. Pot fi copii la mijloc. Pune-te in locul sotiei lui sa afli daca ti-ar place sa-ti faca sotul asa ceva.
Oki. am pentru tine doua citate:
1. ochii care nu se vad se uita
2. love and marriage are like the horse and carriage...
ideea e ca el nu va divorta de nevasta-sa, tu ai fi doar o aventura, o relatie extraconjugala, un prilej de variatie, cineva pe care sa o f* cand nu vrea sotia, si singura care are de suferit esti tu. oricum dat fiind ca el e insurat mi s-ar fi parut total absurd sa fi pretins de la tine sa fii doar cu el. in consecinta raspunsul e sa nu te mai vezi cu el, si-i va trece... sau va gasi o fata care nu a auzit de TPU.ro si nu are cui sa ceara parerea... oricum, grija mare cu ocuparea locului 2 ca f mult barbati au psihologia de " f*** tot ce apuci" si tu de fapt nu valorezi pentru ei nimic si vei suferi mai tz. succes
Nu-l asculta...si eu am patit asa...deoarece e mai mare decat tine t poate prosti sh o sai faci sh probleme q sotia... ignora-l sau chiar apeleaza la cineva daca nu t lasa in pace...lasa-l p el sh continua relatia q prietenul tau...totusi e 1 an...
Va multumesc mult d tot k mi-ati raspuns...credeti-ma k eu nu vreau sa fiu cu el dar el nu mai inceteaza...ma suna trimite msg...are o fetita si mereu ii reprosez k nu e bine c face...si ca sa ma lase in pace dar a zis ca nu poate sa ma uite.eu i-am spus daca ma iubeste cu adevarat sa renunte l mine, pentru ca eu nu sunt fericita alaturi d el...va multumesc mult inca o data.
Barbu_Elena_Liliana_1979 întreabă: