| cilia6na a întrebat:

Bună! Eu cu iubitul meu am INCERCAT sa facem sex pentru prima oară.Pe scurt,am avut o durere neexplicabilă la inceput,incat ne am oprit cand acesta il avea băgat cam pana la jumate sau mai putin,pur si simplu durea extrem de tare. M am gandit prima data ca poate e din cauza ca nu sunt eu destul de uda sau excitata... ca sa zic asa,desi am fost! Am facut o cu prezervativ,se simtea lubrifiantul de pe el dar asta nu a ajutat.
Cum sa zic, acesta a mai incercat inainte si prin alte metode,cum ar fi degetele,putand sa bage doar unul pentru ca nu puteam mai mult. As vrea sa știu care ar fi cauza acestei dureri si ca termin destul de greu. ceea ce il face sa creada ca nu face bine ce face,desi sunt satisfacuta in act si imi place, nu pot sa termin decat daca mi-o fac eu. Am auzit la unele persoane ca NU ar trebui sa doara daca e facut corect.
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Așa este, sexul nu ar trebui sa doară dacă este făcut corect si esti suficient de lubrifiata. Dar asta nu se aplică întotdeauna si virginelor. Prima dată doare la unele fete, curge si puțin sânge, si nu ai cum sa faci sa eviți asta din păcate, unele din noi avem pur si simplu vaginul mai strâmt sau himenul mai elastic si se rupe mai greu.
Sa îți zic si din experienta mea personală, prima dată a durut destul de tare, dar totuși suportabil,( nu suficient cât sa imi dea lacrimile sau ceva) si doar la primele 10 penetrări ca sa zic așa, eram suficient de uda si lubrifiata si tot a durut, după câteva penetrări, durerea se mai diminua, după 2, 3 minute, durea foarte puțin. A mai durut puțin si la următoarele 3, 4 contacte până s-a obișnuit vaginul, apoi am început sa simt si plăcere.
Ca si sfat, mai bine fă-o pană la capăt, nu cu penisul doar pe jumătate, mai rău vei prelungi durerea, așa suporți cateva secunde si după trece, nu te speria dacă curge si puțin sânge, așa este dezvirginarea, se întâmplă la majoritatea femeilor, durerea nu ai cum sa o eviți nici dacă bagi acolo un tub intreg de lubrifiant. Încă un sfat, relaxează-te, cât de mult poți, fizic si mental mai ales, dacă esti încordată, te va durea mai rău, luați totul ușor cu un preludiu mai lung si cu tandrețe, apoi cere-i sa te penetreze când ești pregătită. Succes!

9 răspunsuri:
| cilia6na explică:

Si in legatura cu subiectul acesta si terminarea... Azi am putut sa termin doar cand imi spunea cuvinte mai perverse,obscene daca as putea zice. Ma intreb daca am o problema,ce se întâmpla in subconștientul meu? Acestuia ii este foarte greu sa vorbeasca urat,nu face asta de obicei. Ma simt prost si vinovata pentru lucrurile astea,nu stiu de ce dar si faptul ca el are dureri pana sa termine, tinandu-l foarte mult si neștiind sa-i fac bine un handjob. Nu mi dau seama ce fel de fantezii sunt astea, cu vorbitul urat... poate cateodata si o mana la gat?! Imi pare rau ca am zis astea ma simt FOARTE VINOVATA si as vrea sa știu daca si voi aveți astfel de fantezii, sunt normale, nu sunt? Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cilia6na):

Deja ai dat în SF.

| cilia6na explică (pentru anonim_4396):

Da,imi dau seama tocmai de asta am spus ca NU este ok ceea ce fac, nu ma refeream la o mana la gat gen strângere puternica sau ceva... doar o atingere

| cilia6na explică (pentru Madaxo97):

Mulțumesc mult pentru raspuns!

| mihai69 a răspuns:

Ba din păcate, cam doare prima dată. Strângi din dinți și lași să intre. Apoi faci o vizită la ginecolog.
Cât despre fantezii și fetișuri - e ceva normal, fie are are câte o "păsărică" (unii au chiar ditamai struțul). Nu ai de ce să te simți vinovată, asta nu face decât să te inhibe.

| Emilian65 a răspuns:

Asa doare la primul act sexual. Cu timpul va fi ok. pentru amândoi. Foarte bine ca faceți sex protejat!

| Madaxo97 a răspuns (pentru cilia6na):

Cu drag, sper sa fie totul bine si sa ai o experiență plăcută in ciuda durerii.
Legat de fanteziile tale, nu te simți prost, esti o persoana normală, e normal sa ai anumite fantezii in limita decenței, fiecare le are pe ale lui, nu il asculta pe tipul din comentarii andreiaurel, aberează. Un limbaj mai murdar și o mână in gât cât sa te excite nu sa te strângă sa rămâi fără aer doamne ferește, e normal si multora le place sa facă asta, stai liniștită.

| dullcat a răspuns:

Buna.Pe langa ce s-a zis deja, trebuie sa stii ca foarte putine femei au orgasm numai din penetrare.Depinde enorm de preludiu, modul in care faceti sex, de cum te simti/cum gandesti in acel moment, chiar si felul cum te-ai simtit inclusiv pe timpul zilei te poate afecta etc.Multe femei nu reusesc sa ajunga la orgasm doar din penetrare sau stimulare cu mana, ci este nevoie de o combinatie intre cele doua.Plus ca si tu trebuie sa stii exact ce iti place, cum anume, lucruri pe care le afli prin masturbare.Chestiile astea le discuti de regula direct cu iubitul, ca sa afle cum te simti si tu la randul lui sa afli cum se simte e.Comunicarea e cheia!

| Violleta2022 a răspuns:

Secretul unui sex bun, placut si nedureros este ca fata sa primeasc un PRELUDIU foarte bine facut, inainte de a se ajunge la introducerea vaginala, fiind extrem de important ca barbatul sa nu intre niciodata pana nu-i obtine fetei un orgasm clitoridian.